gobacksafe

gobacksafe: Αξιόπιστος έλεγχος για την διακίνηση των τουριστών

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Η ελεύθερη κυκλοφορία και οι διασυνοριακές μετακινήσεις έχουν μεγάλη σημασία για τον τουρισμό. Καθώς τα κράτη καταφέρνουν να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό, οι περιορισμοί στην ελεύθερη κυκλοφορία αντικαθίστανται από στοχευμένα μέτρα που περιλαμβάνουν επιδημιολογικά στοιχεία, ενισχυμένη επιτήρηση και ικανότητα διεξαγωγής εξετάσεων.

Οι περισσότερες χώρες έχουν θεσπίσει αυστηρές προδιαγραφές διενέργειας τεστ COVID-19 για την διακίνηση ταξιδιωτών και κυρίως για την επιστροφή στη χώρα τους μετά από διακοπές.

Ο Όμιλος HHG ο μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, ανταποκρινόμενος στην ανάγκη μεγάλων τουριστικών οργανισμών (TUI Hellas) να καλύψουν αυτές τις απαιτήσεις, παρουσιάζει την υπηρεσία gobacksafe μια διεθνή πλατφόρμα ενημέρωσης όλων των Ευρωπαίων πολιτών που επιθυμούν να επισκεφθούν την χώρα μας.

Μέσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο διενέργειας τεστ, που δημιουργήθηκε για αυτό το σκοπό και καλύπτει τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς καθώς επίσης και τον θαλάσσιο τουρισμό όπως μαρίνες και γιοτ με αυστηρά πιστοποιημένα διαγνωστικά εργαλεία που πληρούν τις απαιτήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του ECDC, η Hellenic HealthCare group, δίνει την δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού μέσω διαδικτύου.

Η πλατφόρμα αυτή έχει ήδη πιστοποιηθεί από την TUI Hellas και μέσω του δικτύου της ενημερώνονται εκατομμύρια πολίτες που επιθυμούν να επισκεφθούν την χώρα μας.

Η διενέργεια του τεστ γίνεται στο σημείο που βρίσκεται ο επισκέπτης (in house sampling), ή σε επιλεγμένα σημεία (central points) των τουριστικών προορισμών, όπου έχει την δυνατότητα να μεταβεί ο ίδιος.

Ο όμιλος προσφέρει Rapid antigen test, μοριακό PCR ή Rapid PCR, ανάλογα τον χρόνο αναχώρησης.

Σκοπός είναι να μην υπάρχει ταλαιπωρία για τον επισκέπτη και να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος διακοπών.

Το αποτέλεσμα αποστέλλεται στο κινητό τηλέφωνο με SMS ή στο email.

Όπως αναφέρει στέλεχος της εταιρίας, “Η τουριστική περίοδος ξεκίνησε σε όλους τους προορισμούς της χώρας. Κρίνοντας από τον αριθμό των κρουσμάτων που εμφανίζονται καθημερινά, αν εφησυχάσουμε, μπορεί να αυξηθούν επικίνδυνα τα κρούσματα σε δημοφιλείς προορισμούς. Για να διατηρήσουμε την χώρα ένα ασφαλή τουριστικό προορισμό, οι επισκέπτες μας θα πρέπει να επιστρέφουν στις χώρες τους με πιστοποίηση αρνητικού αποτελέσματος εξέτασης COVID-19 υψηλής ακρίβειας. Η περίοδος που διανύουμε χαρακτηρίζεται από την επιθετική έξαρση της πανδημίας , εξαιτίας της D μετάλλαξης και της χαλάρωσης των μέτρων προφύλαξης , λόγω θερινής περιόδου . Για τον λόγο αυτό η πλατφόρμα έχει ήδη αρχίσει να χρησιμοποιείται και για δραστηριότητες ελεύθερης διακίνησης και ψυχαγωγίας στο εσωτερικό της χώρας , ιδιαίτερα μετά τα τελευταία μέτρα που ανακοινώθηκαν”.

Η πλατφόρμα gobacksafe συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση προσφέροντας πιστοποιημένες υπηρεσίες ελέγχου και διάγνωσης, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει ασφαλείς προορισμούς και ασφαλείς δομές μέσα από την ενημέρωση των τουριστικών οργανισμών και υγειονομικών αρχών που διαχειρίζονται την διασπορά της πανδημίας.

Και καταλήγει το στέλεχος της εταιρίας: “Στόχος όλων μας η παραμονή της χώρας όσο ποιο κοντά στο πράσινο για να ξανακερδίσει η τουριστική μας βιομηχανία τη θέση που της αξίζει. Ο όμιλος HHG με τις υποδομές που διαθέτει εκτός του ελέγχου της πανδημίας με την χρήση της πλατφόρμας gobacksafe προσφέρει και υπηρεσίες αντιμετώπισης όλων των έκτακτων περιστατικών που προκύπτουν κατά την διάρκεια παραμονής του κάθε επισκέπτη στη χώρα μας σε 24ωρη βάση”.

ksd PRIMAGEL
adv
Tagged

1 σχόλιο στο “gobacksafe: Αξιόπιστος έλεγχος για την διακίνηση των τουριστών

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *