GOOD FRANCE στο Αμβροσία του Hyatt Regency Thessaloniki

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Από την υψηλή γαστρονομία, έως τα καλά μπιστρό, οι σεφ όλου του κόσμου γιορτάζουν την γαλλική γαστρονομία.
Μία διοργάνωση, με εμπνευστή τον Γάλλο chefAlain Ducasse, « γαλλικού τύπου » με συμμετέχοντες εστιατόρια και πρεσβείες από 150 χώρες και στις 5 ηπείρους.
Στις τέσσερεις γωνιές του κόσμου θα τιμηθεί με τον τρόπο αυτόν μια κουζίνα ζωντανή, ανοικτή και καινοτόμα, που παραμένει πιστή στις αξίες της : μοίρασμα, ευχαρίστηση, σεβασμός στην καλή διατροφή και τον πλανήτη.
Την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, το εστιατόριο Αμβροσία συμμετέχει σε αυτό μεγάλο γεγονός, με ένα μενού έξι πιάτων.
ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 21ης Μαρτίου 2016 / FRENCH MENU 21st March 2016
Απεριτίφ / Apéritif
Ορεκτικό / Starter Παρμαντιέ με καπνιστή γαρίδα κρέμα απο κονφί λεμονιού και σφαίρα ανεβατού Parmantier with smoked shrimp lemon confit cream and anevato cheese sphere
Κυρίως πιάτα / Main course(s) Φαγκρί με κρέμα απο τοπιναμπούρ μπρόκολο παγόδα και σος μπερ μπλάν σαμπάνιας Sea bream with topinambour cream broccoli and champagne beurre blanc Φιλέτο μοσχάρι με πουρέ καπνιστής πατάτας άγρια μανιτάρια και σος πορτσίνι Veal fillet with smoked potato puree wild mushrooms and porcini sauce Επιλογή τυριών / Cheese course Επιδόρπιο / Dessert Μακαρόν με κουλί πορτοκάλι, αφρό σανγκουίνι σορμπέ μοσχολέμονου Macaroon with orange coulis, sanguine foam lime sorbet Παβέ πικρής σοκολάτας με κρέμα γκουανάγια κουμκουάτ και παγωτό τρούφα Bitter chocolate pave with guanaja cream kumquat and truffle ice cream
Τιμή/ Price : 65 €

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *