logo

Greek Gastronomy στο Porto Carras

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται στο επίκεντρο του φεστιβάλ γαστρονομίας του
Porto Carras Grand Resort για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Διάσημοι chef, ξεχωριστές γεύσεις, μοναδική ατμόσφαιρα – στο κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό – τη μαγευτική Σιθωνία Χαλκιδικής.
Οι βραβευμένοι chef Στέλλα Σπανού, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Ντίνα Νικολάου, Ελένη Ψυχούλη, Ανδρέας Κλαυδιανός, Αλέξανδρος Παπανδρέου επιδόθηκαν σε συνταγές που ικανοποιούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα του Αγίου Όρους, κατέπληξε τους ουρανίσκους με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές!

Στα εστιατόρια του Porto Carras Grand Resort, με τη μαγευτική θέα προς τη θάλασσα ή τη βραβευμένη μαρίνα, από τις 17 Ιουνίου ως τις 26 Αυγούστου 2016, οι μυρωδιές που ξεχύθηκαν από τις κουζίνες ήταν γλυκές και τρυφερές, όσο και τα συναισθήματά μας όταν θυμόμαστε τα αχνιστά πιάτα της ελληνικής κουζίνας που καθόρισαν τη ζωή και τις μνήμες μας.

Τελευταίος προσκεκλημένος ο Pastry Chef Στέφανος Διαμαντόπουλος ή αλλιώς ο άνθρωπος που συνδυάζει τη σοκολάτα με τα παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα και έχει βάλει όλη την φαντασία του και έχει δημιουργήσει ένα ειδικό μενού που δεν το χωράει ο νούς σας.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα παρουσιαστεί ένα μενού βασισμένο αποκλειστικά στη σοκολάτα. Συνδυασμός Τοπικών Ελληνικών προϊόντων, σοκολάτας και κρασιού του κτήματος Πόρτο Καρράς, κάνουν τις συνταγές του όχι μόνο πρωτότυπες, αλλά και ονειρικές.

Εικόνες συναύγειας, χαράς και ευθυμίας από τη συναναστροφή της ευωδιάς του κρασιού και της σοκολάτας, απλώνονται πάνω στα πιάτα, σαν όμορφη ανάμνηση από το μοναδικό Χαλκιδικιώτικο καλοκαίρι στο Πόρτο Καρράς που φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.

Η απόλαυση φέτος μιλάει μόνο ελληνικά! Ραντεβού το 2018!

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *