Η Gulf Air ξεκίνησε πτήσεις και προς τη Σαντορίνη

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, ξεκίνησε από τα μέσα Ιουνίου πτήσεις προς τη Σαντορίνη στην Ελλάδα, με την πτήση GF034 να φτάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Σαντορίνης στις 16 Ιουνίου.

Πριν από την αναχώρηση από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπαχρέιν, δόθηκαν στους επιβάτες ειδικές κάρτες επιβίβασης και αναμνηστικά πιστοποιητικά για τον εορτασμό της πρώτης πτήσης της αεροπορικής εταιρείας από το Βασίλειο του Μπαχρέιν προς την Σαντορίνη. Η πτήση πραγματοποιήθηκε με το νεοπαραληφθέν αεροσκάφος Airbus A320neo, το οποίο διαθέτει 16 θέσεις Falcon Gold και 120 θέσεις οικονομικής θέσης.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη προσθήκη της Σαντορίνης στο καλοκαιρινό δίκτυο της εταιρίας, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος captain Waleed AlAlawi δήλωσε: «Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Gulf Air πραγματοποίησε την εναρκτήρια πτήση της στη Μύκονο και με την έναρξη των πτήσεων της Σαντορίνης, η αεροπορική εταιρεία στοχεύει να ενισχύσει το δίκτυό της με δημοφιλείς μπουτίκ παραθαλάσσιους προορισμούς που είναι αγαπημένοι σε πολλούς τουρίστες και οικογένειες στο Βασίλειο του Μπαχρέιν και στην περιοχή. Αυτές οι στρατηγικές προσθήκες εφαρμόζονται καθώς η ζήτηση για ταξίδια αυξάνεται σταδιακά προς τις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί μειώνονται στην Ευρώπη».

Τόσο η Μύκονος όσο και η Σαντορίνη θα έχουν πτήσεις της Gulf Air μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου με δύο εβδομαδιαίες συχνότητες.

Στέλιος Κ. Δεριζιώτης

ksd PRIMAGEL
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *