jet2

Η Jet2.com και η Jet2CityBreaks ανακοίνωσαν για πρώτη φορά χειμερινό πρόγραμμα για Αθήνα

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Έως και δύο πτήσεις την εβδομάδα προς την Αθήνα, κάθε κάθε Πέμπτη και Κυριακή, θα πραγματοποιεί η Jet2 από τα αεροδρόμια του Μάντσεστερ και του Μπέρμιγχαμ, τον Νοέμβριο του 2022 και τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2023.  Η ανακοίνωση για την έναρξη δρομολογίων κατά τη Χειμερινή Περίοδο 22/23 προς την Αθήνα, ακολουθεί τις πρώτες πτήσεις των εταιρειών που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά, οι Jet2.com και Jet2CityBreaks ανακοίνωσαν την έναρξη των χειμερινών δρομολογίων τους προς την Αθήνα για πρώτη φορά από δύο βάσεις του Ηνωμένου Βασιλείου, αποδεικνύοντας τη συνεχή δέσμευσή τους στην ελληνική πρωτεύουσα. Η προσθήκη της Αθήνας ως νέου προορισμού για τη Χειμερινή Περίοδο 22/23 ανταποκρίνεται στην ισχυρή ζήτηση για πτήσεις και ολιγοήμερες διακοπές (city break) στην πρωτεύουσα από τους παραθεριστές του Ηνωμένου Βασιλείου, με αποτέλεσμα η κορυφαία αεροπορική εταιρεία αναψυχής Jet2.com και η εξειδικευμένη σε πακέτα διακοπών Jet2CityBreaks να εκτελούν τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι Jet2.com & Jet2CityBreaks θα πετούν προς την Αθήνα κατά τη Χειμερινή Περίοδο 22/23 από τα αεροδρόμια του Μάντσεστερ και του Μπέρμιγχαμ, παρέχοντας στους βρετανούς παραθεριστές σύνδεση με την Αθήνα κατά τη διάρκεια του χειμώνα για πρώτη φορά. Παρέχει επίσης στους Έλληνες εξαιρετική δυνατότητα σύνδεσης με την πόλη του Μάντσεστερ και τη βορειοδυτική Αγγλία, καθώς και με το Μπέρμιγχαμ και στην περιοχή Midlands.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της Jet2.com και της Jet2CityBreaks για τη Χειμερινή Περίοδο 22/23 για την Αθήνα, έχει ως εξής:

Μπέρμιγχαμ

  • Έως δύο εβδομαδιαίες πτήσεις (κάθε Πέμπτη και Κυριακή) που συνεχίζονται από το Καλοκαίρι 2022 έως τις 27 Νοεμβρίου και από τις 16 Φεβρουαρίου και εξής, έως το Καλοκαίρι 2023.

Μάντσεστερ

  • Έως δύο εβδομαδιαίες πτήσεις (κάθε Πέμπτη και Κυριακή) που συνεχίζονται από το Καλοκαίρι 2022 έως τις 27 Νοεμβρίου και από τις 16 Φεβρουαρίου και εξής, έως το Καλοκαίρι 2023.

Η Αθήνα, η καρδιά της Ελλάδας, προσφέρει στους παραθεριστές του Ηνωμένου Βασιλείου την ευκαιρία για ένα «κυνήγι Ιστορίας», για να  θαυμάσουν τα παγκοσμίου φήμης αξιοθέατα όπως η Ακρόπολη ή να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Με μια σειρά από ξενοδοχεία 3-5* στην Αθήνα, η Jet2CityBreaks παρέχει διαμονή σε γειτονιές όπως το Κουκάκι, το Μοναστηράκι και η Πλάκα. Αυτές οι τοποθεσίες παρέχουν εύκολη πρόσβαση στα καλύτερα σημεία, στην υπαίθρια αγορά στο Μοναστηράκι, στη νυχτερινή ζωή του Ψυρρή, στην «Παλιά Πόλη» της Πλάκας, στην Ακρόπολη ή στην Πλατεία Συντάγματος.

Ο κ. Steve Heapy CEO Jet2.com & Jet2holidays

Ο Steve Heapy, CEO της Jet2.com και της Jet2holidays, δήλωσε: «Το πρόγραμμά μας στην Αθήνα ξεκίνησε πολύ καλά και γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση για πτήσεις και διακοπές city break και τον χειμώνα από πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου και από ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Όπως πάντα, θέλουμε να προσφέρουμε αυτό που επιθυμούν οι πελάτες μας και οι ανεξάρτητοι συνεργαζόμενοι ταξιδιωτικοί πράκτορες, γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη των πτήσεων και των πακέτων city break στην Αθήνα για τη Χειμερινή Περίοδο 23/22, για πρώτη φορά. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που εγκαινιάζουμε αυτό το νέο πρόγραμμα για τον Χειμώνα 22/23, το οποίο αντικατοπτρίζει τη διαρκή δέσμευσή μας σε αυτή τη φανταστική πόλη, ενώ προσφέρουμε στους παραθεριστές περισσότερες επιλογές και ευελιξία.”

Η Jet2.com και η Jet2CityBreaks ανακοίνωσαν στις 22 Απριλίου την έναρξη των χειμερινών δρομολογίων τους προς την Αθήνα, για πρώτη φορά από δύο βάσεις του Ηνωμένου Βασιλείου.

“Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για διακοπές στην πόλη αυτόν τον χειμώνα από πελάτες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Jet2, Steve Heapy.

“Όπως πάντα, θέλουμε να προσφέρουμε ό,τι επιθυμούν οι πελάτες μας και οι ανεξάρτητοι συνεργάτες μας ταξιδιωτικοί πράκτορες, γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη των πτήσεων και των διακοπών στην Αθήνα για τον χειμώνα 2022-23”, πρόσθεσε ο κ. Heapy.

Και συμπλήρωσε: “Η Αθήνα είναι ένα φανταστικό μέρος για να επισκεφθεί κάποιος τον χειμώνα, καθώς έχει λιγότερο κόσμο και ο καιρός είναι πιο δροσερός, ενώ εξακολουθεί να προσφέρει πολλά πράγματα για να δείτε και να κάνετε”.

Υπενθυμίζεται πως τα πρώτα δρομολόγια της εταιρίας προς την ελληνική πρωτεύουσα για το φετινό καλοκαίρι απογειώθηκαν στις 14 Απριλίου, από τα αεροδρόμια του Μάντσεστερ και του Μπέρμιγχαμ.

Tagged

1 σχόλιο στο “Η Jet2.com και η Jet2CityBreaks ανακοίνωσαν για πρώτη φορά χειμερινό πρόγραμμα για Αθήνα

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *