Η εταιρεία Bllend Design Office στην ευρωπαϊκή σκηνή!

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Η εταιρεία Bllend Design Office, κέρδισε 3 βραβεία στο European Property Awards 2015 RW-2015_154και είχε την τιμή να εκπροσωπήσει την Ευρώπη στις 7 του Δεκεμβρίου 2015 στο Λονδίνο, για το τελικό στάδιο του διαγωνισμού. Έχοντας επιτύχει την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία Leisure Interior, η  Bllend Design Office συμμετέχει με σκοπό να συναγωνιστεί άλλες νικήτριες εταιρείες από την Ασία και τον Ειρηνικό, την Αφρική, τον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Κεντρική και τη Νότια Αμερική, την Καραϊβική και την Σαουδική Αραβία , για τον πολυπόθητο τίτλο του καλύτερου  Interior Designer  για το 2015. Oι συμμετέχοντες αξιολογούνται με πολύ αυστηρά κριτηρία, από μια ομάδα που αποτελείται με περισσότερους από 70 εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο, ενώ προεδρεύουν  δύο ενεργά μέλη της Βουλής των Λόρδων: Οι Λόρδοι  Caithness και Best.

Ο κ. Stuart Shield πρόεδρος του International Property Awards, σχολίασε: «Για άλλη μια φορά, οι Ευρωπαίοι διακοσμητές διαπρέπουν σε αυτόν το διαγωνισμό, αποδεικνύοντας το ταλέντο τους για τη δημιουργία καινοτομικών και εντυπωσιακών εσωτερικών χώρων.»

Η Helen Brasinika, Επικεφαλής Αρχιτέκτονας / Σχεδιάστρια & Διευθύνων Σύμβουλος, δήλωσε «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς και αισθανόμαστε υπερήφανοι για αυτά τα βραβεία, όχι μόνο επειδή τα καταφέραμε. Αλλά και γιατί αποδεικνύεται βάση διεθνών κριτηρίων,  ότι δημιουργήσαμε επιτυχημένους χωροταξικούς σχεδιασμούς για τους πελάτες μας, που καταφέραν να μετατρέψουν το εγχώριο πλαίσιο της δουλειάς μας σε  μια αναγνωρισμένη διεθνή τυπολογία και αποτελεσματικούς χώρους για τους πελάτες μας την οποία έχουμε καταφέρει να παρέχουμε επιτυχώς στους πελάτες μας διεθνώς. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε αυτό το εκπληκτικό ταξίδι δημιουργίας και χωροταξικού σχεδιασμού και με τους μελλοντικούς πελάτες μας, σε ακόμη περισσότερα έργα ».

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *