©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

H Jet2.com και η Jet2holidays ενισχύουν τη χωρητικότητα στην Τενερίφη και τη Μαγιόρκα για τις αρχές του Καλοκαιριού 23

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Jet2 και η Jet2holidays επέκτειναν τα προγράμματά τους στην Τενερίφη και τη Μαγιόρκα για τις αρχές του καλοκαιριού 2023, εισάγοντας πρόσθετες πτήσεις και πακέτα διακοπών στους αγαπημένους για τους Βρετανούς προορισμούς ήλιου και θάλασσας, από επτά βάσεις τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.   

Ο κορυφαίος ταξιδιωτικός πράκτορας και η αεροπορική εταιρεία αναψυχής του Ηνωμένου Βασιλείου στις Καναρίους Νήσους και τις Βαλεαρίδες Νήσους έχουν προσθέσει επιπλέον υπηρεσίες στην Τενερίφη και τη Μαγιόρκα, μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου. Αυτό έρχεται ως “απάντηση” στην έντονη ζήτηση από πελάτες που θέλουν να απολαύσουν πτήσεις και πακέτα διακοπών με προστασία ATOL στα δύο hotspot στις αρχές του Καλοκαιριού και κατά τις διακοπές του Πάσχα.

Με περισσότερες πτήσεις και πακέτα διακοπών σε προσφορά μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου από τα διεθνή αεροδρόμια Belfast International , Birmingham, Edinburgh, Glasgow , Leeds Bradford, Manchester και Newcastle , οι πελάτες και οι ανεξάρτητοι ταξιδιωτικοί πράκτορες έχουν ασυναγώνιστες επιλογές και ευελιξία, για να φτάσουν και στους δύο προορισμούς.

Η επέκταση αυτή αντιπροσωπεύει επιπλέον 11.000 επιπλέον θέσεις σε δύο από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στους οποίους λειτουργούν οι Jet2.com και Jet2holidays . Σημαίνει ότι οι εταιρείες θα προσφέρουν περισσότερες πτήσεις προς τη Μαγιόρκα και την Τενερίφη μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου από το δίκτυο δέκα βρετανικών βάσεων τους, με μια τεράστια επιλογή περισσότερων από 2.000 αναχωρήσεων εκείνη την περίοδο, ιδανική για παραθεριστές που θέλουν να απολαύσουν την αρχή του καλοκαιριού.

Οι πρόσθετες υπηρεσίες που ανακοινώθηκαν σήμερα περιλαμβάνουν:

  • Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπέλφαστ – πρόσθετες υπηρεσίες προς την Τενερίφη και τη Μαγιόρκα τον Απρίλιο.
  • Αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ – πρόσθετες υπηρεσίες στη Μαγιόρκα τον Μάιο.
  • Αεροδρόμιο του Εδιμβούργου – πρόσθετες υπηρεσίες στη Μαγιόρκα τον Απρίλιο.
  • Αεροδρόμιο της Γλασκώβης – πρόσθετες υπηρεσίες στη Μαγιόρκα τον Απρίλιο.
  • Αεροδρόμιο Λιντς Μπράντφορντ – επιπλέον πτήσεις προς την Τενερίφη τον Μάρτιο.
  • Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ – πρόσθετες υπηρεσίες προς την Τενερίφη τον Απρίλιο και τον Μάιο μαζί με επιπλέον πτήσεις στη Μαγιόρκα τον Μάιο.
  • Διεθνές Αεροδρόμιο του Νιούκαστλ – επιπλέον πτήσεις στη Μαγιόρκα τον Απρίλιο.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays δήλωσε: «Ως κορυφαίος ταξιδιωτικός πράκτορας και αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου στη Μαγιόρκα και την Τενερίφη , αντιδρούμε πάντα γρήγορα στη ζήτηση από πελάτες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Η πρώιμη καλοκαιρινή σεζόν αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλής και στους δύο προορισμούς και είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές και ευελιξία ως αποτέλεσμα της σημερινής ανακοίνωσης. Το πρόγραμμά μας Summer 23 φαίνεται εξαιρετικά δημοφιλές και η σημερινή επέκταση δείχνει ότι αυτή η δημοτικότητα ισχύει καθ’ όλη τη θερινή περίοδο, όχι μόνο κατά την περίοδο αιχμής των διακοπών”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *