?

Η Olympia Electronics A.E. κοντά στους πρόσφυγες της Ειδομένης

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το ανθρώπινο «πρόσωπό» της ανέδειξε, για ακόμη μία φορά, η Olympia Electronics A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στηρίζοντας τους πρόσφυγες της Ειδομένης.

Η διοίκηση και το προσωπικό της εταιρίας ανέλαβαν την πρωτοβουλία και συγκέντρωσαν βασικά είδη πρώτης ανάγκης, όπως είδη διατροφής, ένδυσης και υγιεινής, 30 σκηνές και 40 ξύλινες παλέτες για να χρησιμοποιηθούν σαν βάσεις. Όλα τα προϊόντα μεταφέρθηκαν με εταιρικό φορτηγό την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016 στο Πολύκαστρο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ανάμεσα στις προμήθειες που συγκέντρωσε η Olympia Electronics A.E., προστέθηκαν και τρεις παλέτες με είδη βρεφικής φροντίδας και προσωπικής υγιεινής, δωρεά από την χαρτοβιομηχανία MAXI ABBE, για την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Σκοπός της Olympia Electronics A.E.είναι να σταθεί δίπλα στους πρόσφυγες και κυρίως στα μικρά παιδιά, καλύπτοντας τις βασικές καθημερινές τους ανάγκες και απαλύνοντας τον πόνο τους μέχρι να συνεχίσουν το ταξίδι προς τον τελικό προορισμό τους.

Η δωρεά της Olympia Electronics A.E. και η γενναιόδωρη προσφορά της ΜΑΧΙ ΑΒΕΕ αποτελούν έμπρακτο δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης και παράδειγμα ουσιαστικής ανάληψης της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. «Πεποίθησή μας είναι ότι αυτή η πράξη θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση στον κόσμο των επιχειρήσεων, ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε θετικά και ουσιαστικά το δράμα των προσφύγων», επισημαίνουν οι επικεφαλής της εταιρίας.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *