Η Πιερία στην Τουριστική Έκθεση του Βελιγραδίου

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Ομοσπονδία Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας – Ημαθίας- Πέλλας (Ο.Ε.Δ.Δ.Π.Η.Π.) συμμετείχε στην τουριστική έκθεση Βελιγραδίου, που πραγματοποιήθηκε στις 18 – 21/2/2016 με την παρουσία του πρόεδρου της, κ. Γρηγόρη Βεΐδαμενίδη και του γραμματέα, κ. Ιωάννη Χαρίση, στο περίπτερο του Επιμελητήριο Πιερίας και στο σταντ του ΠΟΤΑΠ και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οπού επίσης παραβρέθηκε ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων Παραλίας, μέλος της Ομοσπονδίας, δια της κας Βάσω Φουντούκας, η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας, η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, η Ένωση Κάμπινγκ Πιερίας, πλήθος τουριστικών γραφείων και επιχειρηματίες – μέλη των παραπάνω φορέων.
pieria1Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, όπως επίσης και το ενδιαφέρον για την περιοχή μας, διανεμήθηκε διαφημιστικό υλικό των φορέων που προβάλουν την περιοχή μας, ως ένα ελκυστικό τόπο διακοπών, με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γρηγόριος Βεΐδαμενίδης, παραβρέθηκε την Παρασκευή 19/02/2016 σε παράλληλες εκδηλώσεις που έγιναν στα πλαίσια της έκθεσης στο HOTEL METROPOL με στόχο την παρουσίαση της Κεντρικής Μακεδονίας στα Σέρβικα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από τον Περιφερειάρχη Τζιτζικώστα Απόστολο.
Ακολούθησε δεξίωση στο Βασιλικό Παλάτι, με πρωτοβουλία του Επιμελητήριου που σκοπό είχε να προβάλει το Νομό στα Σέρβικα Μέσα Ενημέρωσης με την παρουσία δημοσιογράφων της Σερβίας, την παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας, κ. Χατζηχριστοδούλου, και την παρουσία της Ομοσπονδίας Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας – Ημαθίας – Πέλλας δια του πρόεδρου Γρ. Βεΐδαμενίδη, της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας δια της προέδρου κας Ε. Ξυπτερά – Λάμπρου.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *