©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

H TUI απολογείται για καθυστερήσεις πτήσεων

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μετά τις αναφορές για μεγάλες καθυστερήσεις πτήσεων αυτή την εβδομάδα σε μια σειρά από προορισμούς, ανάμεσά τους και η Ζάκυνθος, η TUI, με ανακοίνωσή της ζήτησε συγγνώμη από το επιβατικό κοινό, διαβεβαιώνοντάς το ότι, κάνει τα πάντα για την ελαχιστοποίηση των καθυστερήσεων. 

Πτήσεις προς τη Ζάκυνθο, την Ίμπιζα και το Νταλαμάν φαίνεται να έχουν πληγεί περισσότερο, σημειώνοντας καθυστερήσεις άνω των 24 ωρών.

Σε ανακοίνωσή της, η TUI αναφέρει: “Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους πελάτες μας που αντιμετώπισαν καθυστερήσεις πτήσεων τις τελευταίες ημέρες. Ως η μεγαλύτερη εταιρία διακοπών στο Ηνωμένο Βασίλειο, προτεραιότητά μας είναι να μεταφέρουμε τους πελάτες μας στις διακοπές τους με ασφάλεια, γι’ αυτό και δεν θα ακυρώσουμε ποτέ τις διακοπές μας.  Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τους εταίρους μας στα αεροδρόμια για να παρακολουθούμε την κατάσταση και να συνεχίσουμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία διακοπών για τους πελάτες μας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περιορίσουμε τις καθυστερήσεις των πτήσεων, οι οποίες μπορεί να συμβαίνουν κατά καιρούς για διάφορους λειτουργικούς λόγους”.

“Στην σπάνια περίπτωση που υπάρξουν καθυστερήσεις πτήσεων, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας, μέσω άμεσων επικοινωνιών και παρέχοντας διανυκτέρευση και μεταφορές όπου χρειάζεται, καθώς και γεύματα και αναψυκτικά”, προσθέτει στην ανακοίνωσή του ο αερομεταφορές.

Η TUI υπενθύμισε στους ταξιδιώτες να μην φτάνουν στο αεροδρόμιο πολύ νωρίτερα από την πτήση τους, καθώς αυτό μπορεί να συμβάλει σε καθυστερήσεις στην ουρά του τερματικού σταθμού. 

“Το τυπικό check-in ανοίγει τουλάχιστον δυόμισι ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης για πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων και τουλάχιστον τρεισήμισι ώρες πριν από την αναχώρηση για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων. Σε ορισμένα αεροδρόμια, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τη δυνατότητα παράδοσης των αποσκευών την προηγούμενη ημέρα και παράδοση αποσκευών με με αυτόματη εξυπηρέτηση”, σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο αερομεταφορέας.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *