Η Turkish Airlines παρουσιάζει το Batmobile

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Η Turkish Airlines, η επίσημη αεροπορική εταιρεία- συνεργάτης, της επερχόμενης ταινίας δράσης και περιπέτειας, Batman v Superman: Dawn of Justice, παρουσίασε το νέο μοντέλο του εμβληματικού Batmobile στη μεγαλύτερη Εμπορική και Τουριστική Έκθεση, παγκοσμίως.
Η Turkish Cargo, θυγατρική της Turkish Airlines, θα μεταφέρει το Batmobile σε διάφορους προορισμούς παγκοσμίως, ως ο επίσημος αερομεταφορέας του οχήματος.

Το εμβληματικό Batmobile που αποκτά ζωή στην επερχόμενη ταινία δράσης και περιπέτειας της Warner Bros. Pictures, Batman v Superman: Dawn of Justice, βρέθηκε στο περίπτερο της Turkish Airlines, στο ITB του Βερολίνου μεταξύ 9-13 Μαρτίου, 2016.

“Ως μια από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες, που εξυπηρετεί περισσότερες χώρες και διεθνείς προορισμούς από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είμαστε ο επίσημος χορηγός, μιας από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία θα σηματοδοτήσει άλλο ένα θετικό βήμα στην πορεία της Turkish Airlines ως διεθνούς εταιρείας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάσαμε το νέο Batmobile της ταινίας Batman v Superman: Dawn of Justice στο ITB του Βερολίνου, μία από τις κορυφαίες ταξιδιωτικές εκθέσεις παγκοσμίως,” δήλωσε ο κ. Ahmet Olmuştur, Turkish Airlines’ CMO.

Εκτός από την ευκαιρία να δουν το νεότερο μοντέλο του εμβληματικού οχήματος, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Turkish Airlines στο ITB του Βερολίνου παρακολούθησαν αποκλειστικές σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας και έλαβαν θεματικά δώρα, όπως το Time Out, ταξιδιωτικό οδηγό για τις Gotham City και Metropolis, τις οποίες η αεροπορική εταιρεία έχει ανακοινώσει ως τους νέους “προορισμούς”της.

Κατά τη διάρκεια της ταινίας, μία καθοριστική σκηνή εξελίσσεται σε αεροσκάφος τύπου 777 της Turkish Airlines, με την Wonder Woman, την οποία υποδύεται η Gal Gadot. Η Turkish Airlines αποκαλύπτει καινοτόμες κινηματογραφικές εμπειρίες, προσφέρει στους λάτρεις των Super Heroes, οι οποίοι αναμετρώνται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, καινοτόμες κινηματογραφικές εμπειρίες και μια ματιά στον συναρπαστικό κόσμο τους. Η ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Μαρτίου 2016.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *