KSD

H TÜV Austria Hellas, ο νέος φορέας Πιστοποίησης της KSD

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για συνεχή αναβάθμιση των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών της, προσπάθεια που αποτελεί σημείο αναφοράς και κινητήρια δύναμη για την KSD, η εταιρία προχώρησε πρόσφατα σε συνεργασία για την επιθεώρηση των συστημάτων διαχείρισης ποιότητας που εφαρμόζει, με την TÜV Austria Hellas.

TUV TUVΗ KSD αποφάσισε να συνεργαστεί με την TÜV Austria Hellas, λόγω της πολυετούς εμπειρίας και τεχνογνωσίας, που αυτή διαθέτει,  στην πιστοποίηση των συστημάτων διαχείρισης και είναι γνωστό ότι παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επιθεώρησης και πιστοποίησης, δεσμευόμενη να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες προσδοκίες των πελατών της και στις νέες τάσεις και εξελίξεις της αγοράς. Άλλωστε, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της και οι πιστοποιημένες διαδικασίες, αποτελούν απαράβατους όρους για την άριστη λειτουργία της KSD.

Μετά από τη διαδικασία επιθεώρησης της TÜV Austria Hellas, η KSD, ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015, του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015 και του Προτύπου ΕΛΟΤ 1435:2009.

Υπενθυμίζεται ότι, η KSD λειτουργούσε, ήδη, με βάση τα ανωτέρω πιστοποιητικά, τα οποία έλαβε για πρώτη φορά το 2008.

deriziotis«Στην KSD αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση για τη συνεργασία μας με την TÜV Austria Hellas, εταιρία-ηγέτη στον κλάδο της Πιστοποίησης, με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών και πελατολόγιο, το οποίο περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας», είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚSD Κων/νος Δεριζιώτης, σχολιάζοντας τη συνεργασία των δύο εταιριών. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως η KSD θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με γνώμονα την ποιότητα, σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, εφαρμόζοντας πρακτικές, που θα την βοηθήσουν να εντοπίσει και να διορθώσει τις όποιες ελλείψεις, σε σχέση με τα πρότυπα πιστοποίησης που εφαρμόζει.

tuv
O κ. Ιωάννης Καλλιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA HELLAS

Ο Ιωάννης Καλλιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV Austria Hellas, δήλωσε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία της εταιρείας με μία επιχείρηση όπως η KSD, η οποία στο σημερινό, ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον, μπορεί και παρέχει με συνέπεια ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον τομέα των εκδόσεων, της επικοινωνίας, των γραφικών τεχνών, της παραγωγής εντύπων, της διαφήμισης, των δημοσίων σχέσεων και των εφαρμογών Web. Αυτό άλλωστε επισφραγίζει και η πιστοποίηση των συστημάτων διαχείρισης της εταιρείας, από τον ηγετικό φορέα του κλάδου, TÜV Austria Hellas, που με μακρά παρουσία στην ελληνική αγορά, συνδυάζει τη διεθνή αναγνώριση του κύρους των πιστοποιητικών και την υψηλή τεχνογνωσία. Κλείνοντας, ο κ. Ιωάννης Καλλιάς υπογράμμισε τη σημασία της εφαρμογής και πιστοποίησης των συστημάτων διαχείρισης για τις σύγχρονες επιχειρήσεις, γιατί «Η Πιστοποίηση είναι Πολιτισμός».

Η KSD

TUVΗ  KSD λειτουργεί από το 1995, με συνεχώς διευρυνομένο τομέα δραστηριοτήτων. Ανάμεσά τους ο τομέας των εκδόσεων, με την κυκλοφορία του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, του μοναδικού μηνιαίου περιοδικού στην Ελλάδα και των ετήσιων, ξενόγλωσσων εκδόσεών του (MONEY & tourism, GELD & Tourismus, όπως και τη ρωσική έκδοση του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ).
Επίσης, από την KSD κυκλοφορεί το EXPERIENCE GREECE, στις χώρες του Αραβικού Κόλπου, με την «υπογραφή» του HARPER’S  BAZZAR, του Νο1 περιοδικού σε πωλήσεις στον χώρο της μόδας, καθώς και μία σειρά από εταιρικά περιοδικά έντυπα, ξενοδοχείων, εταιριών ενοικίασης αυτοκινήτων, κ.λπ..

Παράλληλα, η εταιρία δραστηριοποιείται δυναμικά στην δημιουργία, παραγωγή και εκτύπωση εταιρικών εντύπων, διαθέτοντας ένα ευρύ πορτφόλιο έργων και πελάτες της τις μεγαλύτερες εταιρίες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, ανάμεσά τους και οι κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες στη χώρα.

Υπό την «ομπρέλα» της KSD βρίσκεται, επίσης, ο μεγαλύτερος ενημερωτικός ιστότοπος για τον ελληνικό Τουρισμό, money-tourism.gr, ο οποίος είναι διαθέσιμος στην ελληνική, αγγλική, γερμανική και ρωσική γλώσσα.

Tagged

1 σχόλιο στο “H TÜV Austria Hellas, ο νέος φορέας Πιστοποίησης της KSD

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *