Η Hays Travel εξαγοράζει την Miles Morgan Travel και αποκτά 19 επιπλέον καταστήματα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Hays Travel εξαγόρασε την Miles Morgan Travel σε αδιευκρίνιστο ποσό, παίρνοντας έτσι στην κατοχή της 19 υποκαταστήματα, υποσχόμενη να κρατήσει την επωνυμία στη Νοτιοδυτική Ευρώπη και στη Νότια Ουαλία. Παράλληλα, η εξαγορά αυτή ανέβασε τον αριθμό των υποκαταστημάτων της σε 490. 

Ο Morgan ξεκίνησε την καριέρα του στα ταξίδια ως εκπαιδευόμενος στην Pickfords Travel πριν μετακινηθεί στον εταιρικό κόσμο ως διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Thomson. Άνοιξε το πρώτο υποκατάστημα της Miles Morgan Travel το 2006, και έκτοτε ο μικρός οργανισμός είναι μέλος του Independence Group της Hays Travel. Το πρακτορείο απέκτησε παγκόσμια αναγνώριση το 2012, όταν η κρουαζιέρα μνήμης του Τιτανικού απέπλευσε από το Σαουθάμπτον για τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας του ταξιδιού.

“Ήταν μια δύσκολη απόφαση και φυσικά υπάρχει ένα στοιχείο θλίψης που το ταξιδιωτικό μου ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Το τελευταίο μέρος αυτού του ταξιδιού ήταν να βρεθεί ο κατάλληλος νέος ιδιοκτήτης για το Miles Morgan Travel. Έχοντας εργαστεί επί έξι χρόνια δίπλα στην ομάδα της Hays Travel, τους γνωρίζω και, κυρίως, την κουλτούρα και τις αξίες τους, επομένως δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο μέρος για την επιχείρησή μου. Με ανακουφίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι η ομάδα μου έχει βρει ένα καλό σπίτι με τους συνεργάτες μας για πάνω από 18 χρόνια. Όλες οι θέσεις εργασίας είναι ασφαλείς και η ομάδα έχει τώρα περισσότερες ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη – θα υπάρξει μικρή αναστάτωση στην καθημερινή δραστηριότητα.” δήλωσε έντονα ο Morgan.

Ο Morgan, ο οποίος έχει επίσης διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Abta, απέτινε φόρο τιμής στην ομάδα ανώτερων στελεχών του, που αποτελείται από τις Mandy Shillito, Carolyn Griffiths και Zoe Stewart. Εξήρε επίσης «όλο το απίστευτο προσωπικό» που πραγματοποίησε την καλύτερη χρονιά στην ιστορία του πρακτορείου «για άλλη μια φορά» κατά το προηγούμενο οικονομικό έτος.

Ο Μάιλς Μόργκαν είναι ένας θρύλος στα ταξίδια για κάποιο λόγο- αυτός και η λαμπρή ομάδα του έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετική επιχείρηση για την οποία μπορούν να είναι πολύ περήφανοι. Θα είμαστε πάντα ευγνώμονες στον Miles, ο οποίος ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου μας για πολλά χρόνια συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη και την επιτυχία της Hays Travel.

«Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με αυτή την τελευταία εξαγορά και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε την ομάδα της Miles Morgan Travel στην οικογένεια της Hays Travel και να μάθουμε ο ένας από τον άλλον. Όλοι στη Hays Travel εύχονται στον Miles την καλύτερη δυνατή επιτυχία» δήλωσε η πρόεδρος της Hays Travel Dame Irene Hays.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *