Η Carrier αναφέρει άνοδο κρατήσεων 9% για τον Ιανουάριο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο tour operator πολυτελών διακοπών Carrier  ανακοίνωσε μια αύξηση 9% στις κρατήσεις που δέχθηκε στις ημέρες αιχμής του Ιανουαρίου.

Η αύξηση αυτή έδωσε στην εταιρεία μια από τις καλύτερες μηνιαίες αποδόσεις στις κρατήσεις, μετά από ένα πολύ καλό 2016. Η Καραϊβική, η Ευρώπη και η Αφρική έχουν αναδειχθεί ως οι κορυφαίοι προορισμοί.

Στα νησιά Μπαρμπάντος σημειώθηκε αύξηση πωλήσεων κατά σχεδόν 30%, ενώ οι Μαλδίβες ήταν ο δεύτερος καλύτερος σε πωλήσεις προορισμός με μία αύξηση 26% από έτος σε έτος.

Η Ισπανία, η Ελλάδα και η Ιταλία εξακολουθούν να είναι οι πιο δημοφιλείς χώρες στην Ευρώπη, ενώ η Κροατία και το Μαυροβούνιο έχουν καταγράψει ετήσια αύξηση 80%.

carrierΟι ευνοϊκές τιμές συναλλάγματος βοήθησαν την ώθηση κρατήσεων στην Αφρική κατά 20% το περασμένο έτος, με τη Νότια Αφρική να σημειώνει αύξηση κατά 15% από έτος σε έτος. Ανάπτυξη καταγράφηκε επίσης στην Ταϊλάνδη, τη Μαλαισία, την Αυστραλία, τη Φλόριντα, την Καλιφόρνια και τον Καναδά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Steve Kimber δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την από νωρίς δυνατή άνοδο των κρατήσεων που σημείωσε η Carrier. Αν και αυτή είναι μια χρονιά αλλαγών και αβεβαιότητας λόγω Brexit και του «Trump Effect», οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν την υποστήριξη, την προστασία και την ευκολία των πακέτων με τουριστικούς πράκτορες, όπως η Carrier και με τον όγκο των αναζητήσεω που έρχονται καθημερινά, έχουμε κάθε ένδειξη για περαιτέρω επιτυχία στο μέλλον”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *