Η καλύτερη HORECA όλων των εποχών!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Συνολικά 125.000 επαγγελματίες από 48.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης επισκέφθηκαν τη 12η HORECA 2017!
Σύμφωνα, μάλιστα, με την επεξεργασία των barcode προσκλήσεων προκύπτει αύξηση του ποιοτικού επισκεπτικού κοινού σε ποσοστό 20%. Ιδιαίτερα αυξημένη υπήρξε η προσέλευση ξενοδόχων και ανώτατων διευθυντικών στελεχών μονάδων φιλοξενίας, αλλά και ιδιοκτητών καταστημάτων καφεστίασης. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η εκπροσώπηση επαγγελματιών από κάθε περιοχή της Ελλάδας, καθώς το 56% των επισκεπτών προήλθε από την περιφέρεια.
Πρωτοφανής ικανοποίηση από εκθέτες και επισκέπτες
Κοινή διαπίστωση τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών είναι ότι πρόκειται για την καλύτερη HORECA όλων των εποχών, καθώς αναδείχθηκε σε πεδίο σημαντικών εμπορικών επαφών. Η σταθερά μεγάλη προσέλευση και κατά τις τέσσερις ημέρες, καθώς και το έκδηλο ενδιαφέρον των επαγγελματιών που επισκέφθηκαν την έκθεση, έδωσε την ευκαιρία για ουσιαστικές συναντήσεις και συμφωνίες.
Πρωτοφανές ήταν το ενδιαφέρον των ξενοδόχων, των ιδιοκτητών μικρών καταλυμάτων, των αρχιτεκτόνων και των κατασκευαστών για τον αναβαθμισμένο τομέα HOTEL BUILD & DESIGN. Εξάλλου, μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη χρονιά ήταν η προσέλευση επιχειρηματιών από τον διαρκώς αναπτυσσόμενο κλάδο της καφεστίασης. Σημαντική ήταν, επίσης, η παρουσία στην έκθεση επισκεπτών από την Κύπρο, τα Βαλκάνια και τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου.
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *