Η Ural Airlines συνδέει απευθείας την Αγία Πετρούπολη με την Τενερίφη

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πτήσεις από την Αγία Πετρούπολη προς την Τενερίφη εκτελεί η Ural Airlines, από τις 27 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή για όλη τη χειμερινή περίοδο, με στάση για ανεφοδιασμό στη Βαρκελώνη.
Το κόστος ενός εισιτηρίου μιας διαδρομής ξεκινά από 20.000 ρούβλια και θα εκτοξευτεί στα 48.000 ρούβλια κατά τη διάρκεια των διακοπών της Πρωτοχρονιάς.
Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία φορά που υπήρχε σύνδεση κατά τη διάρκεια του χειμώνα της Αγίας Πετρούπολης με κάποιο νησί ήταν το 2014 από την Aeroflot.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η πτήση από την Αγία Πετρούπολη προς την Τενερίφη παρουσιάζει ιδιαίτερη ζήτηση από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, καθώς δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές, με την TEZ Tour και την TUI να έουν αγοράσει θέσεις σε αυτό το δρομολόγιοI.

«Στο πρώτο στάδιο του προγράμματος, το Airbus 320 θα πραγματοποιεί πτήσεις με τεχνική προσγείωση για ανεφοδιασμό στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, αλλά τον Μάρτιο η εταιρία θα έχει στην κατοχή της ένα Airbus 321, το οποίο θα είναι σε θέση να μεταφέρει τους τουρίστες στο νησί με απευθείας πτήση», ανέφερε ο γενικός διευθυντής της TEZ Tour στην Ισπανία και την Καραϊβική, Eugeni Vasiliev.

Προς το παρόν, δύο αεροπορικές εταιρίες εκτελούν πτήσεις από τη Μόσχα προς τα Κανάρια Νησιά: η Azur Air και η Aeroflot. Μετά την κατάρρευση της VIM Avia χάθηκε ένα δρομολόγιο (κάθε Παρασκευή), επομένως οι νέες πτήσεις της Ural Airlines, η οποία πραγματοποιεί επίσης τις πτήσεις αυτή την ημέρα της εβδομάδας, μπορούν να συμβάλουν στη μείωση της έντασης που προκαλείται από την απουσία της VIM Avia προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με την υπηρεσία τύπου της Ural Airlines, κατά την επερχόμενη χειμερινή περίοδο η αεροπορική εταιρία δεν πρόκειται να πετάξει στην Τενερίφη από το αεροδρόμιο Zhukovsky, όπως είχε προηγουμένως ανακοινωθεί, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *