Ο CEO της Ideal Standard International, κ. Torsten Tuerling, κατά την παρουσίασή του στο εργοστάσιο του Wittlich.

Ιdeal Standard: 50 χρόνια λειτουργίας του εργοστασίου της στη Γερμανία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 χρόνων λειτουργίας του εργοστασίου της, στο Wittlich της Γερμανίας, η Ideal Standard διοργάνωσε ένα Open House Day event, ανοίγοντας τις πύλες και καλωσορίζοντας το κοινό στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της.

Την επετειακή αυτή ημέρα τίμησαν με την παρουσία τους πάνω από 1.500 επισκέπτες και εξέχουσες προσωπικότητες, αποδεικνύοντας πόσο σημαντική υπήρξε και συνεχίζει να είναι για τον βιομηχανικό κλάδο της Ευρώπης, αυτή η επένδυση της εταιρίας.

Επισκέπτες στο Open House Day event, στο εργοστάσιο του Wittlich.

Κατά τη διάρκεια του Open Day, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του ιστορικού εργοστασίου και να γνωρίσουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων της Ideal Standard. Η φιλοξενία στις εγκαταστάσεις, ολοκληρώθηκε με πολιτιστικά δρώμενα και εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο Frank Philippe, Plant Manager στο εργοστάσιο του Wittlich, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την εντυπωσιακή προσέλευση του κοινού και την επιτυχημένη διεξαγωγή του Open House Day. Όλοι δουλέψαμε σκληρά για την σωστή προετοιμασία, το στήσιμο της έκθεσης και την οργάνωση της ξενάγησης στους χώρου μας. Η παρουσία 1.500 ατόμων αντανακλά την αξία της Ideal Standard και του εργοστασίου της. Στόχος μας ήταν να μεταφέρουμε στους φιλοξενούμενους μας την αξία και τη φιλοσοφία της επιτυχημένης εταιρείας μας».

Στην Ελλάδα, η εταιρία, κατέχει από το 1963 -πάνω από 55 χρόνια- ηγετική θέση στον τομέα των ειδών υγιεινής.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *