ideal

Η Ideal Standard ανακαίνισε τα μπάνια του Sani Resort

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Η Ideal Standard, ο κορυφαίος πάροχος πρωτοποριακών λύσεων μπάνιου, ανέλαβε και ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία ένα νέο ξεχωριστής αισθητικής και κατασκευαστικών προδιαγραφών μεγάλο έργο.

Τα πολυτελή και υψηλών απαιτήσεων μπάνια της ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων Sani Resort και συγκεκριμένα αυτό του Sani Club, στο Σάνη Χαλκιδικής. Η ανακαίνιση ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2017 και ολοκληρώθηκε έγκαιρα, με στόχο τη φετινή υψηλή καλοκαιρινή περίοδο λειτουργίας της μονάδας.

Πολυτέλεια & Ποιοτική Υπεροχή

Η Ideal Standard, δίνει μεγάλη έμφαση στα Μεγάλα Έργα. Εδώ και χρόνια διαθέτει ένα έμπειρο εξειδικευμένο Τμήμα Έργων και Προδιαγραφών, αφιερωμένο σε κάθε ανάγκη, πριν το έργο, κατά τη διάρκεια της κατασκευής του και μετά την ολοκλήρωσή του, στηρίζοντας τον Αρχιτέκτονα Μελετητή, τον κατασκευαστή και τον ξενοδόχο. Για το SANI CLUB πραγματοποίησε μελέτη και παρείχε κορυφαίες λύσεις, με βασικά κριτήρια την αισθητική και τις τεχνικές – λειτουργικές ανάγκες κάθε τύπου δωματίου. 170 μπάνια ανακαινιζόμενων δωματίων, οι κοινόχρηστοι χώροι υγιεινής, τα μπάνια του SPA και τα μπάνια του εστιατορίου, εξοπλίστηκαν με την υπογραφή της Ideal Standard.
Ανάμεσα στα προϊόντα που τοποθετήθηκαν ήταν και οι νέοι “Super Thin” νιπτήρες ελεύθερης τοποθέτησης Ipalyss, με πολύ λεπτά τοιχώματα αλλά εξαιρετικά ανθεκτικοί, χάρις στο νέο επαναστατικό πατενταρισμένο υλικό της Ideal Standard “Diamatec”, έτσι ώστε να αντέχουν σε συχνή έντονη καθημερινή χρήση. όπως η χρήση σε χώρους ξενοδοχείων. Άλλα προϊόντα που τοποθετήθηκαν ήταν οι Connect κρεμαστές λεκάνες, οι Strada νιπτήρες ελεύθερης τοποθέτησης, οι μπαταρίες λουτρού από τις σειρές Melange & Tonic ΙΙ, τα σύγχρονα συστήματα και αξεσουάρ ντους IdealRain κατασκευασμένα με γνώμονα την ποιότητα, την αντοχή, τη μέγιστη άνεση, απόδοση, ασφάλεια και λειτουργικότητα και οι πολυτελείς μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης DEA μεγάλων διαστάσεων.

Ονειρεμένες διακοπές

Το Sani Club συνεχίζει να εξελίσσεται σε επίπεδο φιλοξενίας, επιβεβαιώνοντας τη θέση του, ως ένα από τα πιο αξιόλογα καταλύματα του Sani Resort. Η πρόσφατη ανακαίνιση της ξενοδοχειακής μονάδας εγγυάται μια αξέχαστη φιλοξενία, μοναδικών ανέσεων, όπως άλλωστε αρμόζει σε τέτοιου τύπου πολυτελή καταλύματα και το Sani Club είναι από τις πιο όμορφες επιλογές σε όλο το resort.
Αξιοπιστία Ideal Standard:
Ο Διευθυντής Πωλήσεων & Τμήματος Έργων και Προδιαγραφών Ideal Standard, κ. Νίτης Λευτέρης δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για ένα πραγματικά αξιοσημείωτο ξενοδοχειακό συγκρότημα της χώρας μας, διεθνών προδιαγραφών, που συνδυάζει την πολυτέλεια και την άνεση, πλήρως εναρμονισμένο στο πιο όμορφο φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Για εμάς στην Ideal Standard ένα τόσο υψηλού κύρους και απαιτητικό project, αποτέλεσε πρόκληση! Όμως η μακροχρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία του Τμήματος μας σε τέτοιου τύπου έργα, αλλά και η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, μας κάνει για μια ακόμη φορά περήφανους και μας επιτρέπει να πούμε ότι τα προϊόντα μας αποτελούν πάντα την πιο άρτια λύση, καλύπτοντας την οποιαδήποτε ανάγκη κάθε ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Ακόμη και αυτές των πιο μεγαλεπήβολων!».

Τα προϊόντα της Ideal Standard, θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας στο Ν. Ψυχικό στην Αθήνα.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *