ideal
Από δεξιά ο κ. Θεοδοσίου, Πρόεδρος της Ideal Standard Ελλάδας και Μεσογείου, συμμετείχε στην επιτροπή βράβευσης και την απονομή των βραβείων στους νικητές.

Η Ideal Standard Χρυσός Χορηγός στα «Made in Greece Awards 2019»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

H Ideal Standard υποστηρίζει και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά τον θεσμό των Βραβείων «Made in Greece Awards 2019», τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 16 Δεκεμβρίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο θεσμός αυτός της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς ενδυνάμωσης και διάδοσης ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας, που να απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις παραγωγής και μάρκετινγκ προϊόντων βασισμένων στην ποιότητα, την καινοτομία, τη διαφοροποίηση, τις στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά σήματα (brand names). Σκοπός του θεσμού αυτού είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των επιχειρήσεων και οργανισμών που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία.

Με κεντρικό σύνθημα «Επιβραβεύουμε την Παραγωγή, Αναδεικνύουμε την Ελλάδα», η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία και φέτος τα Βραβεία «Made in Greece», τα οποία αναδεικνύουν και επιβραβεύουν παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων.

Η Ideal Standard με την ηγετική θέση που κατέχει στον κλάδο δραστηριοποίησής της στην ελληνική αγορά, στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν την επιχειρηματική ευφυΐα και που επιβραβεύουν εταιρείες και οργανισμούς με τις καλύτερες πρακτικές και πρωτοστατούν στη δημιουργία ισχυρών brands και προστιθέμενης αξίας για τον πελάτη, αλλά και για την ίδια τη χώρα.

Ο κ. Θεοδοσίου Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ideal Standard  δήλωσε σχετικά :  «Είναι μεγάλη μας χαρά να συμμετέχουμε ως Χρυσοί Χορηγοί στα Made in Greece Awards 2019, επιβραβεύοντάς εταιρείες, με αντίστοιχα ιδανικά, που συντελούν στην αναμόρφωση της ελληνικής βιομηχανικής και αγροτικής παραγωγής».

Η Ιdeal Standard International

Η Ideal Standard International είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως για υψηλής ποιότητας λύσεις μπάνιου σε οικιστικά, ξενοδοχειακά και γενικότερα εμπορικά κτίρια, όπως και σε κτίρια του τομέα περίθαλψης υγείας. Με έδρα στις Βρυξέλλες στο Βέλγιο, η ιδιωτική εταιρεία απασχολεί σχεδόν 10.000 εργαζόμενους και λειτουργεί 16 μονάδες παραγωγής, εξυπηρετώντας πάνω από 100 χώρες στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και συνεργαζόμενη με διεθνώς διακεκριμένους σχεδιαστές, η εταιρεία εστιάζει στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων μπάνιου σε πολλές κατηγορίες προϊόντων μεταξύ των οποίων είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, μπαταρίες, μπανιέρες και καμπίνες ντους. Τα προϊόντα της πωλούνται με ισχυρές διεθνείς και τοπικές επωνυμίες όπως οι Ideal Standard, Armitage Shanks (Ηνωμένο Βασίλειο), Porcher (Γαλλία), Ceramica Dolomite (Ιταλία) και Vidima (Ανατολική Ευρώπη).

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *