ΤUI BLUE CARAVEL RESORT & SPA

Ημέρα Καριέρας και Επαγγελματικό Σεμινάριο στον Τουρισμό από τα “Xenos Hotels & Resorts”

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με την υποστήριξη του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού και του Εργαστηρίου Τουριστικών Ερευνών και Μελετών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, θα πραγματοποιηθεί φέτος το Επαγγελματικό Σεμινάριο στον Τουρισμό που διοργανώνει ο Όμιλος “Xenos Hotels & Resorts”.

Στο πλαίσιο του τετραήμερου σεμιναρίου προσφέρεται επαγγελματική επιμόρφωση σε κρίσιμους τομείς της λειτουργίας ξενοδοχείου αλλά και η δυνατότητα σε στελέχη, σπουδαστές και σε όσους αναζητούν εργασία να έρθουν σε επαφή με την ομάδα Ανθρωπίνου Δυναμικού των “Xenos Hotels & Resorts”, του μεγαλύτερου Ομίλου Ξενοδοχείων στα Ιόνια Νησιά.

Το σεμινάριο που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο ΤUI BLUE CARAVEL RESORT & SPA στο Τσιλιβί Ζακύνθου από 21 έως και 24 Φεβρουαρίου 2020  είναι δωρεάν και ανοιχτό προς όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο της Φιλοξενίας ή/και να επιμορφωθούν ή/και να απασχοληθούν στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Για τη συμμετοχή αρκεί μια δήλωση στο τηλέφωνο +30 2695024351 ή στο email [email protected].

Για όσους ταξιδέψουν στη Ζάκυνθο με σκοπό να παρακολουθήσουν τις εργασίες του σεμιναρίου προσφέρεται δωρεάν διαμονή και διατροφή.

Την ευθύνη των παρουσιάσεων και των workshops έχουν εκπαιδευμένα και έμπειρα στελέχη των “Xenos Hotels & Resorts” ενώ προσκεκλημένοι ομιλητές είναι ο Εντεταλμένος Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Dr. Χρήστος Κακαρούγκας, ο Sommelier Αλέξιος Μυτακίδης, ο Mixologist Αλέξανδρος Χρονόπουλος και ο Barista & Coffee Expert Χαράλαμπος Γιατράς.

To πρόγραμμα οργανώνεται σε τέσσερις ημέρες παρακολούθησης. Από τη 2η ημέρα θα γίνονται παράλληλες παρουσιάσεις στους τομείς Room Division και Food & Beverage. Περιλαμβάνονται, επίσης, οργανωμένη ξενάγηση στα Ξενοδοχεία του Ομίλου και στο πρότυπο βιολογικό ελαιοτριβείο «Αρισταίον» .

Πιο αναλυτικά:

21 Φεβρουαρίου 2020 11.00-17.00 Παρουσίαση Ομίλου, Ημέρα Καριέρας

 

22 Φεβρουαρίου 2020 11.00-17.30 Room Division, Εξυπηρέτηση Πελατών
Εστιατορική τέχνη
23 Φεβρουαρίου 2020 11.00-17.00 Front, Back Office, Πωλήσεις, Marketing
Οινοτουρισμός, Γευσιγνωσία, Food &

Wine Pairing

24 Φεβρουαρίου 2020 11.00-18.00 Εκπαίδευση Προσωπικού, Mentoring, Guest Relations, Guest Satisfaction
Barista, spirits & cocktails

Το πλήρες πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι αναρτημένο στην επίσημη  ιστοσελίδα των “Xenos Hotels & Resorts”, καθώς και στo Facebook.

Η πρωτοβουλία των “Xenos Hotels & Resorts” έρχεται ως παρακολούθημα της πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης του 2019 που προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων επαγγελματιών του Τουρισμού. Ο Όμιλος μας δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τις επενδύσεις τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και στην εκπαίδευση προσωπικού με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, τον πολιτισμό και την πλούσια ιστορία της Ζακύνθου.

Δήλωση συμμετοχής/ Πληροφορίες: 2695024351, [email protected]

Το πρόγραμμα για το Food & Beverage ΕΔΩ και για το Room Division ΕΔΩ.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *