Σήμερα στις 16.30 η η ημερίδα για την ασφάλεια των θαλασσίων σπορ και την ανάγκη πιστοποίησης

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ


Η TÜV AUSTRIA Hellas, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Οργανισμό Safe Water Sports, διαδικτυακή ημερίδα για την ασφάλεια των θαλασσίων σπορ και την ανάγκη πιστοποίησης, με τίτλο «ΔιασκεδάζοŰμε Ασφαλώς».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 στις 16:30 και απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο των θαλάσσιων μέσων αναψυχής και βάζει σε προτεραιότητα την ποιότητα των υπηρεσιών της προς τους χρήστες και την παρακολούθηση, εφαρμογή και τήρηση υγειονομικών μέτρων για την ομαλή επανεκκίνηση, στη σκιά της πανδημίας.

Η online ημερίδα θα φιλοξενηθεί από την πλατφόρμα της ιστοσελίδας τουριστικής ενημέρωσης Money-Tourism.gr – ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με συντονιστή τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Δεριζιώτη.

Θα αναπτυχθούν θέματα όπως:

  • Η αναγκαιότητα της Πιστοποίησης των εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής στην φετινή, κρίσιμη για την οικονομία, σεζόν.
  • Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ο κλάδος του Τουρισμού.
  • Η σημασία της επικέντρωσης στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες/χρήστες θαλασσίων μέσων αναψυχής.
  • Οι εκτιμήσεις για την πορεία του εν λόγω κλάδου, κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα μιλήσουν οι κ.κ.: Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Παναγιώτης Πασχαλάκης, Πρόεδρος του Οργανισμού Safe Water Sports, Χαράλαμπος Αγγελούδης,  Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της TÜV AUSTRIA Hellas & Εκπρόσωπος της Επιτροπής Τουρισμού της HellasCert, Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος, Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης της TÜV AUSTRIA HELLAS, Ιωάννης Ξωμεριτάκης, Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, Μιχάλης Βλατάκης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, Αντώνης Μιτζάλης, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Καβάλας και Μανώλης Τσακαλάκης, Ξενοδόχος και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

ksd PRIMAGEL Ημερίδα
adv

Η TÜV AUSTRIA Hellas, με μακρά εμπειρία στον κλάδο των Επιθεωρήσεων και της Πιστοποίησης, στέκεται απτά και ουσιαστικά στο πλευρό του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και της κοινωνίας, στηρίζοντας στην πράξη την επανεκκίνηση της αγοράς. Μέσα από την αξιόπιστη ενημέρωση και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για όλο τον κλάδο του Τουρισμού, συμβάλλει στην συνέχεια του κλάδου, βάζοντας τις βάσεις για την αντιμετώπιση κάθε πρόκλησης και στη φετινή σεζόν.

Γιατί η πιστοποίηση είναι Πολιτισμός!

Η TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ. Ημερίδα

Tagged

1 σχόλιο στο “Σήμερα στις 16.30 η η ημερίδα για την ασφάλεια των θαλασσίων σπορ και την ανάγκη πιστοποίησης

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *