ΙΝΣΕΤΕ: Σειρά οnline εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τον σύγχρονο επαγγελματία

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Σε αυτή την ιδιαίτερη εκπαιδευτική χρονιά 2020-2021, το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ)  συνεχίζει να στηρίζει τον σύγχρονο επαγγελματία του τουρισμού εισάγοντας μια πιο στοχευμένη, προσβάσιμη και ολιστική σειρά Executive Seminars.

Οι εκπαιδευτικές δράσεις (Executive Seminars) του ΙΝΣΕΤΕ για έκτη συνεχή χρονιά ανταποκρίνονται στις εξελίξεις, υλοποιούνται online και προσαρμόζονται στις νέες απαιτήσεις με σύγχρονες θεματολογίες και εκπαιδευτικά μονοπάτια ολοκληρωμένης ανάπτυξης, ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες ενδυναμώνουν απαραίτητες δεξιότητες για όλα τα ιεραρχικά επίπεδα των τουριστικών επιχειρήσεων.

Μέσα από τα Executive Seminars ενισχύονται, μεταξύ άλλων η συναισθηματική νοημοσύνη, η στρατηγική σκέψη, η συνεργασία και επικοινωνία, που συγκαταλέγονται στις καίριες δεξιότητες για ανθεκτικούς και δυναμικούς επαγγελματίες. Ενδεικτικά, στις κατηγορίες των Executive Seminars περιλαμβάνονται η διοίκηση και ηγεσία, οι πωλήσεις και το marketing και η εμπειρία του πελάτη.

Το ΙΝΣΕΤΕ, πέρα από τον σύγχρονο σχεδιασμό και την υλοποίηση των εκπαιδευτικών σεμιναρίων, καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους παρακολούθησης (50%-70%), προσφέροντας με αυτό τον τρόπο στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση, όπου κι αν βρίσκονται, με περιορισμένη δαπάνη. Ειδικά φέτος, τα κόστη συμμετοχής έχουν διαμορφωθεί σε συμβολικά επίπεδα, σε μια περαιτέρω προσπάθεια του Ινστιτούτου να στηρίξει την ανάπτυξη των επαγγελματιών.

Τα πρώτα 22 Executive Seminars, είναι διαθέσιμα για εγγραφές εδώ.

ksd ΙΝΣΕΤΕ
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *