Δίπλα στους πληγέντες από τις πυρκαγιές ο όμιλος Κυπριώτη

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Την έμπρακτη συμπαράστασή του στους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αττική επιδεικνύει ο όμιλος Ξενοδοχείων Κυπριώτη, της Κω, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και συνεισφοράς του.

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης και τη συμμετοχή ολόκληρου του προσωπικού του ομίλου, συγκεντρώθηκαν είδη ένδυσης και υπόδησης. Επιπρόσθετα, στα πλαίσια των ανακοινώσεων των αρμόδιων φορέων ότι οι ανάγκες σε τρόφιμα και φάρμακα έχουν καλυφθεί, συγκεντρώθηκαν λειτουργικά είδη πρώτης ανάγκης, όπως φακοί και μπαταρίες,  με σκοπό την ανακούφιση των πληγέντων, καθώς και εργαλεία για την έναρξη της αποκατάστασης των ζημιών.

Ακόμη, πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία, σε συνεργασία με το νοσοκομείο της Κω, συνδράμοντας έτσι στην αντιμετώπιση των αναγκών σε αίμα για τους τραυματίες από την πυρκαγιά.

Ο όμιλος με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλο το προσωπικό που συμμετείχε στις πρωτοβουλίες που ανέλαβε. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να απευθυνθούν και στη Φιλιππινέζικη κοινότητα Κω για την προσφορά της σε όλα τα επίπεδα.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *