Ήρθη η ταξιδιωτική οδηγία του Ισραήλ για την Ρόδο

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Με νεότερη ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, αίρει την ταξιδιωτική οδηγία για την Ρόδο, λόγω των πυρκαγιών.

Σύμφωνα μα την νεότερη ανακοίνωση, “Η Ελλάδα βρίσκεται εν μέσω ενός ασυνήθιστου καιρικού συστήματος, το οποίο περιλαμβάνει ακραίες θερμοκρασίες που φτάνουν έως και τους 45 βαθμούς Κελσίου. Η χώρα βρίσκεται σε ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης κατά των πυρκαγιών.

Για ταξιδιώτες στην Ελλάδα:

Πρέπει να ακολουθείτε τα δελτία καιρού και να ενεργείτε ανάλογα. Οι τοπικές αρχές εκδίδουν ειδοποιήσεις και μηνύματα εάν χρειαστεί, σχετικά με πυρκαγιές (στέλλονται στους ιδιοκτήτες τηλεφώνων γραπτά μηνύματα και περιφερειακές οδηγίες από τον αριθμό 112. Τα μηνύματα είναι στα ελληνικά αλλά μπορούν να μεταφραστούν με το Google Translate ή με τη βοήθεια αγγλόφωνων ντόπιων).

Παρακαλούνται οι Ισραηλινοί που διαμένουν σε πυρκαγιές να υπακούουν στις οδηγίες των αρχών έκτακτης ανάγκης στην Ελλάδα και παράλληλα να ενημερώνουν την πρεσβεία μέσω της γραμμής έκτακτης ανάγκης για την τοποθεσία τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους 00302106705500.

Οι οδηγίες πρέπει να τηρούνται”.

Και καταλήγει η ανακοίνωση: “Για όσους σχεδιάζουν την άφιξή τους στη χώρα: συνιστάται να μάθουν πριν φύγουν ποια είναι η κατάσταση στην περιοχή όπου σκοπεύουν να φτάσουν”.

Tagged

1 σχόλιο στο “Ήρθη η ταξιδιωτική οδηγία του Ισραήλ για την Ρόδο

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *