Ισχυρές παραμένουν οι κρατήσεις για τις ΗΠΑ στη Γερμανία, παρά το φαινόμενο Trump

ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Οι Γερμανοί εξακολουθούν να κλείνουν διακοπές στις ΗΠΑ, παρά τις προβλέψεις ότι η εκλογή του Donald Trump ως προέδρου θα περιορίσει τη ζήτηση, με την TUI να αναφέρει ισχυρό ενδιαφέρον για κρατήσεις ταξιδιών στη χώρα. Μάλιστα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο αριθμός ρεκόρ των 2,3 εκατομμυρίων Γερμανών που επισκέφθηκαν τις ΗΠΑ το 2015 αναμένεται να διατηρηθεί, σημειώνοντας μία μικρή, ίσως, αύξηση.

Στα μέσα του 2016, σχεδόν το ήμισυ του συνόλου των Γερμανών (49%), απαντώντας σε σχετική έρευνα είπε ότι ενδεχόμενη εκλογή Trump θα μειώσει την επιθυμία τους να επισκεφθούν τις ΗΠΑ. Τώρα, όμως, που ο Trump είναι στην εξουσία δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σημάδι, σύμφωνα με tour operators.

«Η περίοδος αυτή είναι η πλέον ισχυρή για τις κράτησης του έτους», σχολίασε ο Per Ilian, διευθυντής προϊόντων της Dertour. Και η TUI αναφέρει ισχυρή ζήτηση για τις ΗΠΑ, προς το παρόν, ενώ ο ειδικός στη Βόρεια Αμερική, Canusa, σημειώνει, με τη σειρά του, μονοψήφια αύξηση των κρατήσεων για τις ΗΠΑ, παρά τις επιπτώσεις του ισχυρού δολαρίου.

Έκπληκτος για τη σταθερή ζήτηση δηλώνει και ο Timo Kohlenberg, εκπρόσωπος του σπεσιαλίστα America Unlimited, υποστηρίζοντας ότι οι κρατήσεις στην παρούσα φάση κινούνται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *