Ιταλοί δημοσιογράφοι στην Κάρπαθο

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δημοσιογραφικό ταξίδι σημαντικών Ιταλών δημοσιογράφων πραγματοποιήθηκε, μεταξύ 4-11 Σεπτεμβρίου στην Κάρπαθο με τη συμβολή της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου και της εταιρίας Τουριστικού Consulting Re:make.

Συγκεκριμένα, η έμπειρη δημοσιογράφος Cristina Gambaro, συνοδευόμενη από τον έγκριτο φωτογράφο Massimo Ripani είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις γνωστές αλλά και λιγότερο δημοφιλείς πτυχές του τόπου. Οι εξωτικές παραλίες του νησιού, τα γραφικά χωριά, οι παραδόσεις, τα όμορφα εκκλησάκια και η τοπική κουζίνα ήταν​ μερικά από τα στοιχεία που εντάχθηκαν​ στο καθημερινό πρόγραμμα των συμμετεχόντων, που συνεργάζονται  με κορυφαία ταξιδιωτικά περιοδικά της Ιταλίας όπως το Bell’Europa, με αναγνωστικό κοινό δεκάδων χιλιάδων Ιταλών ταξιδιωτών.

​”Μεταξύ των κυρίων στόχων μας παραμένουν η επιμήκυνση της Τουριστικής περιόδου, η προώθηση εναλλακτικών μορφών Τουρισμού καθώς και η συντήρηση σε καθιερωμένες αγορές όπως η Ιταλία”, σχολιάζει ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Καρπάθου, κ. Μιχάλης Λυτός που σε συνεργασία με τα μέλη της Επιτροπής και εταιρία Τουριστικών συμβούλων, σχεδιάζει την παρουσία της Καρπάθου στην έκθεση WTM στο Λονδίνο, με προγραμματισμένες συναντήσεις.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *