Αεροσκάφος της Jet2 στο αεροδρόμιο Ηρακλείου | ©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Jet2.com και Jet2holidays προσθέτουν χωρητικότητα στην Κρήτη

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Jet2.com και Jet2holidays πρόσθεσαν περισσότερες πτήσεις και διακοπές στην Κρήτη αυτό το καλοκαίρι, με επιπλέον δρομολόγια προς το Ηράκλειο και τα Χανιά την περίοδο αιχμής.

Η αεροπορική εταιρία έχει προσθέσει πάνω από 7.500 θέσεις στο νησί, με περισσότερες πτήσεις προς το Ηράκλειο από το Λιντς Μπράντφορντ και το Μπέρμιγχαμ, καθώς και επιπλέον αναχωρήσεις από τα Χανιά για το Μάντσεστερ και το Στάνστεντ.

Στη γραμμή Λιντς Μπράντφορντ-Ηράκλειο προστίθεται ένα δεύτερο δρομολόγιο κάθε Δευτέρα, μεταξύ 25 Ιουλίου και 26 Σεπτεμβρίου, το οποίο σημαίνει ότι θα υπάρχουν έως και έξι εβδομαδιαίες αναχωρήσεις.

Τα δρομολόγια Μπέρμιγχαμ-Ηράκλειο προστίθεται ένα δεύτερο δρομολόγιο κάθε Τρίτη, το διάστημα μεταξύ 26 Ιουλίου και 27 Σεπτεμβρίου, που σημαίνει ότι θα υπάρχουν έως και επτά εβδομαδιαίες αναχωρήσεις.

Στο Μάντσεστερ, μια επιπλέον αναχώρηση για τα Χανιά θα εκτελείται κάθε Πέμπτη, το διάστημα μεταξύ 14 Ιουλίου και 1η Σεπτεμβρίου, ενώ μια επιπλέον πτήση μεταξύ Στάνστεντ-Χανιά θα αναχωρεί κάθε Δευτέρα, την περίοδο από 18 Ιουλίου έως και 19 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτού του διευρυμένου προγράμματος, η Jet2.com και η Jet2holidays θα εκτελούν περισσότερα από 50 εβδομαδιαία δρομολόγια προς την Κρήτη, από 10 βάσεις του Ηνωμένου Βασιλείου, κατά τις περιόδους αιχμής, περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρία.

Επίσης, η Jet2.com καθίσταται η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία του Ηνωμένου Βασιλείου προς το Ηράκλειο, από άποψη συχνότητας αυτό το καλοκαίρι.

Οι επωνυμίες διαθέτουν, επίσης, ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο καταλυμάτων, με σχεδόν 200 ξενοδοχεία προς πώληση στην Κρήτη αυτό το καλοκαίρι, μια σημαντική αύξηση σε σχέση με το πρόγραμμα του καλοκαιριού του 2019. Την ίδια στιγμή, μια ομάδα περίπου 50 ατόμων θα εργάζεται για την Jet2 σε αεροδρόμια και θέρετρα της Κρήτης, κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.

Μιλώντας σχετικά ο Steve Heapy, επικεφαλής του ομίλου Jet2, δήλωσε: “Το πρόγραμμά μας για την Ελλάδα έχει επεκταθεί σημαντικά για το καλοκαίρι του 2022, καθιστώντας μας την κορυφαία αεροπορική εταιρία και ταξιδιωτικό πράκτορα του Ηνωμένου Βασιλείου στη χώρα. Η Κρήτη είναι ένας από τους βασικούς προορισμούς που οδηγούν σε αυτή τη φανταστική ανάπτυξη, χάρη στην τεράστια δημοτικότητά της στους παραθεριστές. Αφού έμεινε εκτός για δύο συνεχόμενα καλοκαίρια, η Κρήτη φαίνεται ότι θα είναι μία από τις επιτυχημένες “ιστορίες” για το 2022 γι’ αυτό και προσθέτουμε περισσότερες πτήσεις και διακοπές, ανταποκρινόμενοι στη συνεχιζόμενη ζήτηση”.

Tagged

1 σχόλιο στο “Jet2.com και Jet2holidays προσθέτουν χωρητικότητα στην Κρήτη

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *