Αεροσκάφος της Jet2 στο αεροδρόμιο Ηρακλείου | ©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Jet2: Επιπλέον πτήσεις προς Ελλάδα το Καλοκαίρι | Σε 4 νησιωτικούς προορισμούς

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Επιπλέον πτήσεις για την Ελλάδα, για το επόμενο καλοκαίρι, προγραμματίζει η Jet2, από τα αεροδρόμια του Μπρίστολ και του Νιούκαστλ, ενώ, την ίδια στιγμή, προγραμματίζει ένα ακόμη δρομολόγιο για την Κύπρο και ένα για τη Μάλτα.

Οι νέες πτήσεις αφορούν τα νησιά της Κεφαλονιάς, της Ζακύνθου, της Κέρκυρας και της Ρόδου, αλλά και τον προορισμός της Λάρνακας στην Κύπρο.

Ειδικότερα, από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ, η εταιρία, προσθέτει ένα νέο, εβδομαδιαίο δρομολόγιο προς την Κεφαλονιά, από τις 26 Μαΐου έως τις 22 Σεπτεμβρίου, κάθε Πέμπτη κι ένα νέο, εβδομαδιαίο δρομολόγιο προς τη Ρόδο, από τις 28 Μαΐου έως τις 29 Οκτωβρίου, κάθε Σάββατο.

Επίσης, από το Μπρίστολ προγραμματίζεται ένα νέο δρομολόγιο προς τη Λάρνακα, της Κύπρου, από τις 27 Μαΐου έως τις 28 Οκτωβρίου, κάθε Παρασκευή και ένα ακόμη αποκλειστικό δρομολόγιο προς Μάλτα, από τις 31 Μαΐου έως τις 25 Οκτωβρίου, κάθε Τρίτη.

Από το αεροδρόμιο του Νιούκαστλ προγραμματίζεται ένα νέο δρομολόγιο για Κεφαλονιά, από τις 26 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου, κάθε Τρίτη, προς Ζάκυνθο, από τις 27 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου, κάθε Τετάρτη και προς Κέρκυρα, από τις 25 Ιουλίου έως τις 29 Αυγούστου, κάθε Δευτέρα.

Μιλώντας σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2, Steve Heapy, δήλωσε: “Με πολλούς πελάτες να μην έχουν κάνει διακοπές τα τελευταία δύο χρόνια, βλέπουμε μεγάλη ζήτηση για το καλοκαίρι του 2022, καθώς περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων και να προσφέρουν στον εαυτό τους τη χαρά να περιμένουν κάτι”.

“Όπως πάντα, ανταποκριθήκαμε γρήγορα στη ζήτηση, προσθέτοντας επιπλέον πτήσεις από τα αεροδρόμια του Νιούκαστλ και του Μπρίστολ, ξεκινώντας ένα νέο και αποκλειστικό δρομολόγιο από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ και προσφέροντας στους πελάτες και στους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες ακόμη περισσότερες επιλογές να κάνουν κράτηση και να απολαύσουν τις διακοπές σε ηλιόλουστους προορισμούς, το επόμενο καλοκαίρι”, πρόσθεσε ο κ. Heapy.

Και κατέληξε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε ένα δυναμικό πρόγραμμα πτήσεων και διακοπών σε αυτούς τους δημοφιλείς, καλοκαιρινούς, ηλιόλουστους προορισμούς και γνωρίζουμε ότι αυτή η τεράστια επιλογή πτήσεων, σε συνδυασμό με τη βραβευμένη εξυπηρέτηση πελατών μας, θα καταστήσουν αυτά τα νέα και πρόσθετα δρομολόγια εξαιρετικά ανταγωνιστικά”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *