jet2

Jet2: Ηλιόλουστοι ουρανοί μπροστά μας, επιστρέφει η εμπιστοσύνη

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η εμπιστοσύνη των πελατών στα ταξίδια στο εξωτερικό αυτό το Καλοκαίρι, έχει επιστρέψει έντονα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου Jet2 (Jet2 και Jet2holidays).

Ο δεύτερος μεγαλύτερος όμιλος ταξιδιών και αεροπορικών εταιρειών του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά την TUI,  προβλέπει “ηλιόλουστους ουρανούς” μπροστά, καθώς όπως επισημαίνει ο όμιλος “Η εμπιστοσύνη στα ταξίδια έχει επιστρέψει έντονα τις τελευταίες εβδομάδες λόγω των θετικών εξελίξεων”.

«Η τακτική δημοσκόπηση σε χιλιάδες πελάτες μας δείχνει ότι η εμπιστοσύνη έχει αυξηθεί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Ο αριθμός των πελατών που κάνουν κράτηση για πτήσεις και πακέτα διακοπών μάς λέει ότι πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν παρά να ξεφύγουν αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Steve Heapy.

Και συνέχισε: «Η ζήτηση είναι εδώ, και όπως πάντα έχουμε ανταποκριθεί γρήγορα, προσθέτοντας πτήσεις και διακοπές όπου είναι απαραίτητο, για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να μεταφέρουμε τους πελάτες από τα βροχερά νησιά μας στις αγαπημένες τους επιλογές διακοπών για να έχουν το καλοκαίρι που τους αξίζει. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η χώρα που προπορεύεται στην Ευρώπη, όσον αφορά στην διαδικασία εμβολιασμού και οι προορισμοί είναι πολύ πρόθυμοι να καλωσορίσουν τους Βρετανούς παραθεριστές πίσω αυτό το Καλοκαίρι. Οι υπουργοί Τουρισμού σε προορισμούς όπως η Ελλάδα, η Κύπρος, η Τουρκία, η Πορτογαλία και η Ισπανία έχουν δείξει πόσο θέλουν να ανοίξουν ξανά στους παραθεριστές αυτό το καλοκαίρι, και αυτό είναι υπέροχο νέο για τους πελάτες μας. Επιπλέον, η βρετανική κυβέρνηση έχει επιδείξει σαφή στρατηγική να ανοίξει ξανά τα διεθνή ταξίδια τους επόμενους μήνες”.

ksd PRIMAGEL
adv

Και κατέληξε: «Θα βοηθήσουμε την κυβέρνηση με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε για να επιτύχει αυτό το στόχο, με την ασφάλεια ως την πρώτη μας προτεραιότητα. Εμείς, όπως και όλοι, προσβλέπουμε στις 12 Απριλίου όταν θα ανακοινωθούν  οι λεπτομέρειες”.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες, Jet2.com και Jet2holidays, ανακοίνωσαν σημαντική αύξηση του καλοκαιρινού τους προγράμματος του 2021, κατά περισσότερες από 50.000 θέσεις, σε πολλούς προορισμούς της Μεσογείου, καθώς ανέφεραν σημαντική αύξηση της ζήτησης για αυτό το έτος. Ο όμιλος προγραμματίζει περισσότερες πτήσεις και πακέτα διακοπών προς τα Κανάρια Νησιά, την ηπειρωτική Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ελλάδα, την Τουρκία και την Κύπρο, οι οποίες έχουν ήδη τεθεί σε πώληση από το Belfast, τα East Midlands, το Leeds Bradford, το Manchester και το Newcastle.

Η αύξηση της χωρητικότητας αντιπροσωπεύει περισσότερες από 50.000 επιπλέον θέσεις και ο όμιλος εξήγησε ότι ήταν «άμεση ανταπόκριση στη ζήτηση για διακοπές σε χώρες και προορισμούς που δήλωσαν ότι θα καλωσορίσουν παραθεριστές από το Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το Καλοκαίρι».

Η εταιρία οργανωμένων τουριστικών ταξιδιών Jet2holidays, δήλωσε ότι συνεχίζεται η υψηλή ζήτηση, μετά την εκτίναξη κατά 1.000% στις κρατήσεις μετά την ανακοίνωση του οδικού χάρτη του Βρετανού πρωθυπουργού στις 22 Φεβρουαρίου για το άνοιγμα του Τουρισμού, ενώ παρέμεινε πολύ υψηλό το ενδιαφέρον για περαιτέρω αυξήσεις των κρατήσεων τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα την  περασμένη εβδομάδα.

Τέλος, ο όμιλος επέστρεψε περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο λίρες τον περασμένο χρόνο σε πελάτες που επλήγησαν από ακυρώσεις ταξιδιών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ η αεροπορική εταιρία αναγνωρίστηκε από την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας ως η μόνη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου που έδωσε αμέσως τις επιστροφές χρημάτων.

 

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *