Αεροσκάφος της Jet2 στο αεροδρόμιο Ηρακλείου | ©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Jet2 – Jet2holidays: Ξεκίνησαν οι πωλήσεις για Ελλάδα για το Καλοκαίρι του 2023

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Νωρίτερα από ποτέ ξεκίνησε τις πωλήσεις για το Καλοκαίρι του 2023 η Jet2holidays στη Βρετανία, σε μια προσπάθεια να αξιοποιήσει την ισχυρή ζήτηση που παρατηρείται, με την Ελλάδα να περιλαμβάνεται στους προορισμούς που έχουν ξεκινήσει να πωλούνται, διαθέτοντας σχεδόν 200 εβδομαδιαίες πτήσεις προς 14 ελληνικούς προορισμούς.

Πακέτα διακοπών, καθώς και πτήσεις με την αδελφή αεροπορική εταιρία Jet2.com, είναι διαθέσιμα από τα αεροδρόμια του Belfast, του Birmingham, του Bristol, των East Midlands, του Manchester και του Stansted και για άλλους προορισμούς, όπως είναι τα Κανάρια νησιά, οι Βαλεαρίδες νήσοι, η ηπειρωτική Ισπανία, η Τουρκία, η Ιταλία, η Κύπρος, η Κροατία και η Πορτογαλία.

Το πρόγραμμα του tour operator περιλαμβάνει περισσότερες από 135 εβδομαδιαίες πτήσεις προς τα Κανάρια νησιά, περισσότερες από 150 εβδομαδιαίες πτήσεις προς τις Βαλεαρίδες νήσους και σχεδόν 120 εβδομαδιαίες πτήσεις προς την Τουρκία, σε περιόδους αιχμής.

Ο δεύτερος μεγαλύτερος κάτοχος αδειών ATOL στο Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσε ότι θα προβεί σε περαιτέρω ανακοινώσεις για το Καλοκαίρι του 2023, τις επόμενες εβδομάδες, με καλοκαιρινούς προορισμούς να πωλούνται από περισσότερες από τις 10 βάσεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο και, παράλληλα, να προωθεί επιλογές για διακοπές στην πόλη.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2holidays, δήλωσε: “Αυτό είναι το νωρίτερο που έχουμε κυκλοφορήσει ποτέ καλοκαιρινό μας πρόγραμμα, καθώς γνωρίζουμε ότι οι πελάτες θέλουν κάτι να περιμένουν με ανυπομονησία περισσότερο από ποτέ. Μετά τα πρόσφατα καλά νέα για την επαναλειτουργία των διεθνών ταξιδιών, είδαμε μεγάλη ζήτηση από πελάτες που θέλουν να κάνουν κράτηση για το καλοκαίρι του 2023. Ως ο κορυφαίος ταξιδιωτικός πράκτορας σε πολλούς προορισμούς αναψυχής σε όλη τη Μεσόγειο, παρέχουμε στους πελάτες και στους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες ασυναγώνιστες επιλογές στους αγαπημένους τους προορισμούς και ανυπομονούμε για ένα πολύ επιτυχημένο καλοκαίρι του 2023”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *