Jet2: Καμπάνια με κλήρωση πεντάστερων διακοπών σε Κρήτη και Τουρκία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Καμπάνια για να γιορτάσει τη 10η επέτειο της πολυτελούς μάρκας της Indulgent Escapes, “τρέχει” η Jet2holidays, προσφέροντας τη δυνατότητα πεντάστερων διακοπών στην Κρήτη και το Νταλαμάν της Τουρκίας, σε συμφέρουσες τιμές.

Οι εορτασμοί της “Δεκαετίας της απόλαυσης” έρχονται καθώς “ανοίγουν” ξανά τα διεθνή ταξίδια και ο tour operatow αναφέρει ότι οι κρατήσεις για ευχάριστες διακοπές έχουν σχεδόν διπλασιαστεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Η καμπάνια θα περιλαμβάνει μια σειρά διαγωνισμών για πολυτελείς διακοπές, ανταμοιβές πελατών, εξαγορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνεργασίες, κατά τους επόμενους 12 μήνες. Ξεκινά με μια διαφήμιση με τίτλο “Προσφορά για ένα διάλειμμα”, στην οποία οι παραθεριστές μπορούν να υποβάλλουν προσφορές για ευχάριστες διακοπές με τη Jet2holidays μέσω της εφαρμογής για κινητά του tour operator.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποφασίσουν για την τιμή που θέλουν να πληρώσουν και να υποβάλουν σχετική προσφορά. Εάν είναι οι μόνοι που προσφέρουν αυτό το ποσό και είναι το χαμηλότερο, θα μπορούν να αγοράσουν τις διακοπές σε αυτήν την τιμή. Οι διακοπές πέντε αστέρων που δημοπρατούνται περιλαμβάνουν ταξίδι την Κρήτη και το Νταλαμάν της Τουρκίας.

Περισσότερα ξενοδοχεία και προορισμοί το καλοκαίρι του 2022

Ο tour operator πρόσθεσε πρόσφατα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Τουρκία, τα Κανάρια Νησιά, την Ιταλία και την Πορτογαλία. Το πρώτο Indulgent Escapes ξενοδοχείο προστέθηκε στη Ζάκυνθο και πολυτελή ακίνητα στη Σαρδηνία και τη Λισαβόνα για το καλοκαίρι του 2022, καθώς και περισσότερα ξενοδοχεία στη Μύκονο, την Κέρκυρα, την Κω, τη Θεσσαλονίκη, την Αλικαρνασσό, το Λανζαρότε και τη Μάλαγα.

Η μάρκα Indulgent Escapes έχει “υποδεχθεί” περισσότερους από 250.000 παραθεριστές από τότε που ξεκίνησε το 2011, με σχεδόν 20 προορισμούς και περίπου 50 ξενοδοχεία. Το επόμενο καλοκαίρι θα έχει περισσότερους από 30 προορισμούς προς πώληση και περισσότερα από 115 ακίνητα σε όλη την Ευρώπη.

Κατά την τελευταία δεκαετία, ο tour operator αύξησε τον αριθμό των πεντάστερων φιλικά προσκείμενων στις οικογένειες ξενοδοχείων που προσφέρει, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση που παρατηρείται σε αυτό το τμήμα της αγοράς, εισάγοντας περισσότερες επιλογές all-inclusive plus.

Με την πάροδο των ετών, έχει επίσης προσθέσει περισσότερα ξενοδοχεία με δωμάτια με ιδιωτικές πισίνες σε προορισμούς όπως η Ελλάδα και οι Βαλεαρίδες Νήσοι.

“Εκτός από την αναδρομή στα τελευταία δέκα χρόνια, χρησιμοποιούμε επίσης την επέτειο ως ευκαιρία να κοιτάξουμε προς το μέλλον. Έχουμε κάθε πρόθεση να αυξήσουμε τη συλλογή των Indulgent Escape διακοπών μας, για να συμπεριλάβουμε ένα ακόμη μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων και προορισμών και θα συνεχίσουμε να αναθεωρούμε τις τάσεις των πελατών και της αγοράς για να διασφαλίσουμε ότι η ποικιλία των προτάσεών μας ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Με το άνοιγμα των ταξιδιών, η ζήτηση για πολυτελείς διακοπές είναι ιδιαίτερα έντονη. Στην πραγματικότητα, βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες τις ισχυρότερες πωλήσεις που καταγράφονται εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο για διακοπές Indulgent Escapes, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι επιθυμούν ολοένα και αναβαθμισμένες διακοπές”, λέει ο διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2holidays, Steve Heapy.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *