Αεροσκάφος της Jet2 στην Κέρκυρα | ©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Jet2: Πρόσθετες πτήσεις για Ελλάδα και city break προορισμός η Αθήνα από το Stansted το Καλοκαίρι του 2023

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σημαντική επέκταση στο αεροδρόμιο Stansted για το καλοκαίρι του 2023 αποκαλύπτει η Jet2.com, με επιπλέον αεροσκάφη να έχουν έδρα στο αεροδρόμιο, χάρη στην εξασφάλιση πρόσθετων χρονοθυρίδων κι επιπρόσθετη χωρητικότητα για παραθαλάσσια θέρετρα, καθώς και δύο νέους προορισμούς για διακοπές στην πόλη, την Αθήνα και τη Ρώμη.

Η Jet2.com και η Jet2holidays θα αυξήσουν τη χωρητικότητα σε 11 προορισμούς, με πρόσθετες πτήσεις προς μια σειρά από ελληνικούς προορισμούς (Κέρκυρα, Κρήτη, Κως, Κεφαλονιά, Ρόδος), τις Βαλεαρίδες Νήσους (Ίμπιζα, Μαγιόρκα), την Κροατία (Ντουμπρόβνικ, Σπλιτ) και το Νταλαμάν στην Τουρκία.

Συνολικά, το καλοκαίρι του 2023 θα υπάρχουν περισσότερες από 225 εβδομαδιαίες πτήσεις προς 42 προορισμούς από το αεροδρόμιο του Έσσεξ.

Τώρα υπάρχουν περισσότερες από 2,1 εκατομμύρια θέσεις προς πώληση από το Stansted για το επόμενο καλοκαίρι, γεγονός που αντιπροσωπεύει αύξηση της χωρητικότητας κατά περισσότερο από 10%, σε ετήσια βάση.

Η αεροπορική εταιρία θα αυξήσει τον στόλο της στο αεροδρόμιο σε 15 αεροσκάφη με έδρα το Stansted, τα οποία θα αυξηθούν σε 16 αεροσκάφη κατά την υψηλή περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών.

Σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays, Steve Heapy, είπε: “Αυτή η επέκταση είναι η πιο πρόσφατη απόδειξη της συνεχιζόμενης δέσμευσής μας να επενδύουμε στις δραστηριότητές μας στο αεροδρόμιο Stansted. Νωρίτερα φέτος γιορτάσαμε τα πέντε χρόνια από την έναρξη των πτήσεων και των διακοπών από το Stansted και από την πρώτη μέρα η αντίδραση των πελατών και των ανεξάρτητων ταξιδιωτικών πρακτόρων ήταν εντυπωσιακή”.

“Είμαστε πανέτοιμοι για το μεγαλύτερο καλοκαίρι από το αεροδρόμιο Stansted”, πρόσθεσε ο κ. Heapy.

Η Jet2 έχει ανακοινώσει και τη διεύρυνση της γκάμας των ταξιδιών πόλης για τον χειμώνα 2023-24 με πτήσεις προς οκτώ προορισμούς, από έξι αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένων νέων δρομολογίων από το Stansted προς την Αθήνα και πρόσθετες πτήσεις προς την ελληνική πρωτεύουσα από το αεροδρόμιο του Manchester.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *