© ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Jet2: Σε κυκλοφορία το χειμερινό πρόγραμμα 2023-2024 για διακοπές στη Μεσόγειο | Απουσιάζει πλήρως η Ελλάδα

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Jet2.com και η Jet2holidays έθεσαν σε προσφορά το πρόγραμμα χειμώνα-ήλιος για το 2023-24 και από τις 10 βάσεις τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα προγράμματα του χειμερινού σκι 2023-24 και των διακοπών πόλης των δύο εταιριών θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το πρόγραμμα χειμώνα-ήλιος προσφέρει 12 δημοφιλείς προορισμούς στα Κανάρια Νησιά και τη Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένων έξι νέων δρομολογίων. Απουσιάζει πλήρως η Ελλάδα, όπως και από το πρόγραμμα του DER Touristik που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Οι νέες συνδέσεις για το πρόγραμμα Χειμώνας-Ήλιος είναι: Μπέλφαστ Διεθνές-Μάλαγα, Μπέλφαστ Διεθνές-Φάρο, Νιούκαστλ-Μάλτα, Μπρίστολ-Μάλαγα, Μπρίστολ-Μάλτα και Μπρίστολ προς Πάλμα στη Μαγιόρκα.

Εκατοντάδες χιλιάδες αεροπορικές θέσεις πωλούνται σε δημοφιλείς προορισμούς στα Κανάρια Νησιά (Τενερίφη, Λανθαρότε, Γκραν Κανάρια και Φουερτεβεντούρα), Ισπανία (Αλικάντε και Μάλαγα) και Μαγιόρκα (Πάλμα), Πορτογαλία (Φάρο και Μαδέρα), Τουρκία (Αττάλεια), Μάλτα και Κύπρο (Πάφος).

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Jet2, δήλωσε: «Βλέπουμε μεγάλη ζήτηση από πελάτες που θέλουν να ξεφύγουν από τον μακρύ βρετανικό χειμώνα κάνοντας κράτηση για τις χειμερινές διακοπές 23-24 όμορφα και νωρίς. Σε απάντηση σε αυτή την απαίτηση, ξεκινήσαμε την πώληση του προγράμματος χειμώνα-ήλιο και από τις 10 βάσεις μας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι αυτά τα hotspots θα είναι εξαιρετικά δημοφιλή τόσο στους πελάτες όσο και στους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες”.

Και κατέληξε: «Η έντονη ζήτηση που βλέπουμε για τον ήλιο του χειμώνα σημαίνει ότι κοιτάμε μπροστά με πραγματική εμπιστοσύνη και ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες του συναρπαστικού μας προγράμματος πολύ σύντομα».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *