Αεροσκάφος της Jet2 στην Κέρκυρα | ©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Jet2holidays κυκλοφόρησε το πρόγραμμα για το Καλοκαίρι 2024 | Νέες πτήσεις για Χανιά

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Jet2 κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο καλοκαιρινό της πρόγραμμα για διακοπές ήλιου και παραλίας από επτά -από τα 10 που χρησιμοποιεί συνολικά- βρετανικά αεροδρόμια για το 2024.

Νέα δρομολόγια από το Μπρίστολ, το East Midlands και το Newcastle περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει 44 προορισμούς συνολικά.

Από το Μπρίστολ, οι επιβάτες μπορούν πλέον να πετάξουν στη Σμύρνη της Τουρκίας. Μπουργκάς, Βουλγαρία, Costa de Almeria, Ισπανία και τη Νάπολη της Ιταλίας, ενώ από τα East Midlands οι επιβάτες μπορούν να πετούν προς Χανιά, Κρήτη και Νάπολη. Η Jet2 θα προσφέρει επίσης μια νέα εβδομαδιαία πτήση προς τα Χανιά από το Newcastle.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει περισσότερες από 120 εβδομαδιαίες πτήσεις προς τα Κανάρια Νησιά, πάνω από 140 εβδομαδιαίες πτήσεις προς τις Βαλεαρίδες Νήσους, πάνω από 100 εβδομαδιαίες πτήσεις προς 12 ελληνικούς προορισμούς και πάνω από 100 εβδομαδιαίες πτήσεις προς την Τουρκία.

Η Jet2 είπε ότι το πρόγραμμα είχε τεθεί σε πώληση ως “απάντηση” στους πελάτες που ήθελαν να κάνουν κράτηση «πολύ νωρίτερα, να κλειδώσουν την τιμή των διακοπών τους τώρα και να κατανείμουν το κόστος».

steveΕπιβεβαίωσε ότι περισσότερα αεροσκάφη θα τεθούν σε λειτουργία στο Μπρίστολ, το East Midlands, τη Γλασκώβη και το Λιντς Μπράντφορντ για την υποστήριξη του νέου προγράμματος.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Jet2.com και του Jet2holidays, Steve Heapy, δήλωσε: «Γνωρίζουμε από τους ανεξάρτητους συνεργάτες μας ταξιδιωτικούς πράκτορες ότι οι πελάτες τους θέλουν να κάνουν κράτηση άμεσα και νωρίς. Σε απάντηση αυτής της απαίτησης, έχουμε βάλει ένα τεράστιο πρόγραμμα προς πώληση όμορφα και νωρίς».

Και πρόσθεσε: «Η κλίμακα και το μέγεθος του προγράμματός μας, σε συνδυασμό με το ιστορικό μας στο να φροντίζουμε τους πελάτες και να τους απομακρύνουμε στις διακοπές τους, σημαίνει ότι ανυπομονούμε για ένα τεράστιο καλοκαίρι του 2024 – και γνωρίζουμε ότι το πρόγραμμα θα είναι εξαιρετικά δημοφιλές με ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *