Αεροσκάφος της Jet2 στο αεροδρόμιο Ηρακλείου | ©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Jet2holidays: Νέα έκπτωση στα ταξιδιωτικά πακέτα | Επιπλέον όφελος 10 λίρες για κάθε κράτηση

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Jet2holidays προσφέρει στους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες 10 λίρες για κάθε κράτηση που πραγματοποιείται για το φετινό καλοκαίρι, στο πλαίσιο μιας νέας προωθητικής ενέργειας.

Το συγκεκριμένο οικονομικό κίνητρο έχει σχεδιαστεί για να στηρίξει τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, αξιοποιώντας τη ζήτηση που θα προκύψει από τους καταναλωτές, που θα προβούν στην κράτηση διακοπών κατά τη διάρκεια της ημέρας μισθοδοσίας του Ιανουαρίου.

Η προσφορά ισχύει έως τις 11.59μμ στις 31 Ιανουαρίου και αφορά την κράτηση για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 1ης Απριλίου και 31ης Οκτωβρίου 2024.

Η συγκεκριμένη ενέργεια προστίθεται στην έκπτωση των 60 λιρών ανά κράτηση, που ισχύει για όλες τις καλοκαιρινές διακοπές του 2024, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω ανεξάρτητου πράκτορα, επιπλέον της έκπτωσης των 60 λιρών ανά άτομο για όλα τα ταξίδια.

Συνδυαστικά, αυτό σημαίνει ότι ένα ζευγάρι μπορεί να εξοικονομήσει 180 λίρες αν κάνει κράτηση μέσω ανεξάρτητου ταξιδιωτικού πράκτορα και οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες 120 λίρες.

Αντίστοιχα, το όφελος για μια τετραμελή οικογένεια ανέρχεται στις 300 λίρες, υπό την προϋπόθεση ότι η κράτηση θα γίνει μέσω ανεξάρτητου ταξιδιωτικού πράκτορα (εξαιρούνται οι διακοπές με δωρεάν θέση για παιδιά).

Κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών διατίθενται επίσης εκατομμύρια δωρεάν θέσεις για παιδιά, αν και αυτές δεν ισχύουν για τις προσφορές στις οποίες αξιοποιείται η έκπτωση των 60 λιρών ανά κράτηση.

Σε δηλώσεις του ο διευθυντής εμπορικών σχέσεων της Jet2holidays, Alan Cross, είπε πως αναμένεται άλλη μια “έκρηξη” της ζήτησης καθώς η μισθοδοσία του Ιανουαρίου πλησιάζει, και παρότρυνε τους καταναλωτές στο Ην. Βασίλειο να κάνουν κρατήσεις μέσω ενός ανεξάρτητου ταξιδιωτικού πράκτορα.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτό το νέο κίνητρο για την άμεση υποστήριξη των συνεργατών μας ταξιδιωτικών πρακτόρων κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής των κρατήσεων”, σημείωσε.

Τόνισε δε, πως υπάρχει τεράστια ζήτηση για τα βραβευμένα πακέτα διακοπών της Jet2holidays και αυτό είναι άλλη μια σαφής απόδειξη ότι η εταιρία επενδύει στη βραβευμένη στρατηγική Partners2Success για να βοηθήσει τους ανεξάρτητους συνεργάτες των ταξιδιωτικών γραφείων της να επιτύχουν και να αναπτυχθούν.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *