loulis

Κ. ΛΟΥΛΗΣ, γ.γ. Τουρισμού: “Το κράτος δεν είναι ασφαλιστική εταιρία για εργαζόμενους και επιχειρήσεις”

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

“Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι το κράτος δεν είναι ασφαλιστική εταιρία για εργαζόμενους και επιχειρήσεις, που καλύπτει τους πάντες και θα αποζημιωθούν για τα πάντα. Oι επιχειρηματίες πρέπει να καταλάβουν ότι αναλαμβάνουν ρίσκα. Η χρονιά αυτή είναι σα να έχει γίνει πόλεμος, όπως την δεκαετία του 40”.

Την δήλωση αυτή έκανε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού Κώστας Λούλης, μιλώντας χθες στην ΕΡΤ στην εκπομπή «Συνδέσεις» με τους δημοσιογράφους Κώστα Λασκαράτο, Χρύσα Παπασταύρου και Κώστα Παπαχλιμίντζο.

Ο κ. Λούλης είπε ερωτηθείς για την φετινή τουριστική κίνηση ότι το πλέον αισιόδοξο σενάριο κάνει λόγο για μείωση 50%, ενώ για τις ενέργειες του υπουργείου Τουρισμού, σημείωσε: “Ο κ. Θεοχάρης δεν έλειψε μία ημέρα από το υπουργείο. Παρακολουθούμε κάθε μέρα τις εξελίξεις”.

Στην εκπομπή παρενέβη και η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου κα. Ράνια Αμπατζή, η οποία αφού εξέφρασε την ανησυχία της, ζήτησε από το υπουργείο Τουρισμού να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες, ώστε να ενημερωθούν οι ξενοδόχοι για τις ενέργειες προετοιμασίες, στις οποίες πρέπει να προχωρήσουν.

Δείτε το video της εκπομπής, ΕΔΩ, στο 39ο λεπτό.

Tagged

3 σχόλια στο “Κ. ΛΟΥΛΗΣ, γ.γ. Τουρισμού: “Το κράτος δεν είναι ασφαλιστική εταιρία για εργαζόμενους και επιχειρήσεις”

 1. Και αυτός τώρα είναι ΓΓ τουρισμού. Να του πει κάποιος ότι το κράτος δεν είναι ασφαλιστική να πληρώνει τον μισθό του όταν δε θα έχει έσοδα αφού θα καταρρεύσει ο τουρισμός.

 2. Μπράβο κύριε γενικέ πέστε μας τότε τι έκανε το κράτος με τα 340 δις του ελλείμματος με τους φόρους που εμείς πληρώσαμε …??.?.ποιοι τα φάγανε η τα κλέψανε ?
  Που τους βρήκανε όλους αυτούς και παίζουνε με τον πόνο μας ….και η τραγωδία είναι εμείς τους πληρώνουμε …..να παρακολουθούν ….
  Ας διαβάζουν το εγκυρότατο money tourism !αυτο φτάνει !
  Και σε ανώτερα

 3. ΚΥΡΙΕ ΛΟΥΛΗ,
  ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΜΥΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ. ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΑ ΔΕ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΘΕΣΗ, ΩΣ ΠΡΟΟΙΟΝΙΖΟΥΣΑ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
  ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΩΣ Γ.Γ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΤΥΧΕΙΣ. ΕΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ? ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΄40 ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΔΡΟΜΕΑ. ΟΙ 20.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥ 130 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΦΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ – ΕΞΗ ΜΗΝΩΝ (ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΕΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΙΝ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
  ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΟΜΩΣ ΤΟ <> ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΝ ΦΟΡΩΝ, ΕΙΣΦΟΡΩΝ Κ.Λ.Π. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.
  ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΕΝΝΙΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΟΥΙΜΠΛΕΤΟΝ – ΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ- ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑΝ ΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΛΛΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟΝ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 165.000.000 ΕΥΡΩ. ΤΟ < ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ κε ΛΟΥΛΗ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ?
  Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΣΙΣ, κε ΛΟΥΛΗ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ -ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ- ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΝ!

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *