roditis

Καταγγελία Μ. Ροδίτη: Ανοίγει το Yachting λέει ο υπουργός Τουρισμού, άγνοια δηλώνουν τα λιμεναρχεία…

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία κάνει ο Μιχάλης Ροδίτης, διευθυντής της Roditis Yachting Agency, σύμφωνα με την οποία «Υποσχέσεις και Δηλώσεις που μένουν Πυροτεχνήματα αλλά αφήνουν πίσω τους πληγές…», καθώς το άνοιγμα του Yachting που ανακοίνωσε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, είναι …άγνωστη στα κατά τόπους λιμεναρχεία.

Διαβάστε την καταγγελία του κ. Ροδίτη:

ksd PRIMAGEL
adv

“Οι επιχειρηματίες του θαλάσσιου τουρισμού και ειδικότερα οι επιχειρηματίες του yachting  βρίσκονται σε ένα διαρκές lockdown από τον Μάιο του 2020 έως και σήμερα με πτώση του τζίρου τους έως και 90% αφού απαγορεύονται οι αφίξεις αναχωρήσεις σκαφών αναψυχής ,  και παρ’ όλα αυτά έχουν απενταχτεί από όλα τα προγράμματα στήριξης που εξαγγέλλει κατά καιρούς η Κυβέρνηση .

Με χαρά και ανακούφιση ακούσαμε το άνοιγμα του Τουρισμού στις 15/5/2021 και ακόμα με μεγαλύτερη ικανοποίηση ακούσαμε την επίσημη δήλωση του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη ο οποίος συγκεκριμένα δήλωσε :

Γίνονται διμερείς συζητήσεις με χώρες όπως το Ισραήλ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία. Επιπλέον, από 23/4/2021 , θα επιτρέπεται το yachting (απόπλους/κατάπλους), καθώς και οι κρουαζιέρες χωρίς ενδιάμεσες στάσεις σε λιμάνια, οι λεγόμενες ‘blue cruises’.

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/pilotiko-anoigma-tourismou-prin-tis-14-maiou-eksigei-ston-skai-1003-o-gg-tou-eot

Βέβαια επειδή ο κ. Θεοχάρης μας έχει συνηθίσει σε Πυροτεχνήματα και Δηλώσεις οι οποίες μένουν δηλώσεις είδαμε ότι αυτό ανακοινώθηκε και στο διαδίκτυο και ειδικότερα στην πλέον επίσημη ιστοσελίδα για την Χώρα μας την οποία επισκέπτονται όλοι οι ταξιδιώτες που πρόκειται να ταξιδεύσουν στην Ελλάδα προκειμένου να συμπληρώσουν την φόρμα PLF . (https://travel.gov.gr/#/ )

yachtΜπορούμε λοιπόν να πούμε ότι μετά την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η ιστοσελίδα https://travel.gov.gr/#/ είναι ότι πιο επίσημο υπάρχει για την τρέχουσα κατάσταση στη χώρα μας ειδικότερα για τη μεγαλύτερη βιομηχανία που έχουμε αυτή του Τουρισμού.

Είμαστε λοιπόν στις 23/4/2021 και κανένας δεν ξέρει τίποτα , δεν ισχύει τίποτα από τις δηλώσεις του Υπουργού Τουρισμού, δεν ισχύει τίποτα από την ανάρτηση στο διαδίκτυο και γενικά πολύ φοβάμαι ότι αυτό είναι πάλι ένα πυροτέχνημα.

Μήπως τελικά αυτό το οποίο μας λείπει είναι η Σοβαρότητα και η Υπευθυνότητα και τελικά μήπως θα πρέπει κάποιοι όσο ψηλά και αν βρίσκονται να σταματήσουν τις ατυχείς δηλώσεις και υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρήσουν και να σταματήσουν να παίζουν με τις επιχειρήσεις μας, τις οικογένειες μας, τους εργαζόμενους μας  και τις οικογένειες τους  και πάνω από όλα με το Κύρος της Χώρας Διεθνώς !!!!

Σας ευχαριστώ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣ”.

Tagged

1 σχόλιο στο “Καταγγελία Μ. Ροδίτη: Ανοίγει το Yachting λέει ο υπουργός Τουρισμού, άγνοια δηλώνουν τα λιμεναρχεία…

  1. Τα λιμεναρχεία όπως και οι υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες ως γνωστόν στην Νεοελλάδα των 200 ετών αυτοϋποδούλωσης, κάνουν αντιπολίτευση στην ανάπτυξη, παριστάνουν ότι δουλεύουν, λειτουργούν με άδειες ειδικού σκοπού και απλά πετάνε χαρταετό. Συνεχίστε έτσι νεοέλληνες με αυτή την δηλητηριασμένη νοοτροπία και μετά ρίξτε το φταίξομο στον Ερντογάν, στην Μέρκελ και σε όλους τους υπόλοιπους εκτός από τον χείριστο εαυτό σας. Όσο για τον αξιότιμο κύριο Ροδίτη (προφανώς βιοπαλαιστή σε ένα άνισο αγώνα με την ελληνική πραγματικότητα) μην εκπλαγεί αν τα λιμεναρχεία έχουν ενημερωθεί αλλά ζητάνε ιδιαίτερη ενημέρωση λόγω του ότι θεωρούν εαυτούς αφεντικά των λιμένων παρά την κατάντια των τελευταίων λόγω εγκατάλειψης, αδιαφορίας και ερασιτεχνισμού από τους Οργανισμούς Λιμένων Α.Ε. και λοιπούς διοικούντες.

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *