Άποψη από το AluaSoul Majorca Resort

Καταγγελίες από πελάτες του Thomson

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

«Λιθοβολούν» τον Thomson στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς δεν προειδοποίησε έγκαιρα πελάτες του ότι, το ξενοδοχείο στο οποίο θα διέμεναν, το AluaSoul Majorca Resort, θα καθυστερήσει την έναρξη λειτουργίας του και οι ίδιοι θα διαμείνουν σε άλλα ξενοδοχεία. Κάποιοι, μάλιστα, κατηγορούν τον ταξιδιωτικό οργανισμό ότι ειδοποιήθηκαν μόλις στο αεροδρόμιο.

Επίσης, πολλοί από τους πελάτες του διαμαρτυρήθηκαν πως τα ξενοδοχεία στα οποία τελικά μεταφέρθηκαν δεν ήταν αντάξια του AluaSoul, ενώ κάποιοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους σχετικά με το γεγονός ότι τα ξενοδοχεία στα οποία τελικά διέμειναν δεν υποδέχονταν αποκλειστικά ενήλικες όπως το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Thomson, και ο ίδιος ο tour operators ενημερώθηκε από τη διοίκηση του AluaSoul ότι οι οικοδομικές εργασίες που υλοποιούνται δεν έχουν ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα η έναρξη λειτουργίας του συγκροτήματος να καθυστερήσει για τις 10 Μαΐου, μόλις το προηγούμενο βράδυ από την άφιξη των πρώτων επισκεπτών.

«Λυπούμαστε που η καθυστέρηση της έναρξης του AluaSoul στη Μαγιόρκα τοποθετείται στις 10 Μαΐου 2017. Θα επικοινωνήσουμε με όλους τους πελάτες που επηρεάζονται άμεσα για να προσφέρουμε την κατάλληλη, εναλλακτική λύση δωρεάν και θα δώσουμε προτεραιότητα σε εκείνους που πρόκειται να ταξιδέψουν άμεσα.

Εκτιμούμε ότι αυτό είναι απογοητευτικό και παρακολουθούμε στενά την κατάσταση», επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Thomson.

Σύμφωνα με τον tour operator, παρακολουθεί πάντα την πρόοδο των εργασιών στα ξενοδοχεία, με τα οποία συνεργάζεται και τέτοιες καταστάσεις είναι σπάνιες.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *