avc

Καταξιωμένοι Ρόδιοι στο ψηφοδέλτιο του Αντώνη Καμπουράκη

ΦΟΡΕΙΣ

Τους πρώτους 7 υποψηφίους με την δημοτική παράταξη «Με Δύναμη για τη Ρόδο» ανακοίνωσε χθες ο επικεφαλής της, Αντώνης Καμπουράκης.

-Ο κορυφαίος Έλληνας Παραολυμπιονίκης του στίβου, Μιχάλης Σεΐτης σηματοδοτεί τον αγώνα μέχρι τη νίκη. Οι άνθρωποι που υπερβαίνουν τον ίδιο τους τον εαυτό, γίνονται παράδειγμα και έμπνευση για όλους μας.
Ειδικά σήμερα που έχουμε ανάγκη να τελειώνουμε με τα άλλοθι της αδράνειας, να υπερβούμε τον συνηθισμένο εαυτό μας και να «τρέξουμε» έργο που θα μας κάνει περήφανους για τη Ρόδο μας.


Βιογραφικό
Ο Μιχάλης Σεΐτης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1987. Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής, παραολυμπιονίκης στίβου. Η πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό ήταν σε ηλικία 5 ετών. Από τα 16 του χρόνια ήταν μέλος της εθνικής ομάδας στίβου. Είναι κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα 400μ, καθώς και κάτοχος χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. Το 2017 βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος αθλητής με αναπηρία από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

-Ο εκπαιδευτικός Κώστας Ταρασλιάς που έχει αποδείξει πως η αγάπη και η προσφορά είναι η μεγάλη δύναμη για να βγει η Ρόδος μπροστά. Εκφράζει το μήνυμα πως τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον της Ρόδου και των παιδιών της.


Βιογραφικό
Γεννημένος το 1965 στην Ρόδο, αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία Ρόδου καθώς και από το Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα «Σχεδιασμός και Οργάνωση Σχολικών Μοντέλων». Είναι άριστος γνώστης της αγγλικής και γνωρίζει γερμανικά και γαλλικά.
Έχει αναπτύξει πλούσια επαγγελματική, πολιτική και κοινωνική, δραστηριότητα. Εργάζεται ως δάσκαλος στην Ρόδο από το 1989.
Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Χατζημιχαήλ και έχουν δύο γιους τον Σωτήρη-Μιχαήλ και τον Εμμανουήλ- Άγγελο.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ –ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Διετέλεσε στο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρόδου, ΡΟΑ, Παιδική Θεατρική Σκηνή, ΧΕΝ Ρόδου, Μέλος Δ.Σ. Φοιτητικού Συλλόγου Παιδ.Ακαδημίας Ρόδου, Υπεύθυνος ΔΑΠ ΝΔΦΚ Παιδ. Ακαδημίας Ρόδου, Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ, Μέλος Δ.Σ. Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Αρρένων, Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Εκλεγμένος σύνεδρος στις Γεν. Συνελεύσεις της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Μέλος Δ.Σ. Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου, Αιρετός ΠΥΣΠΕ Δωδ/σου (Υπηρεσιακό Συμβούλιο Εκπ/κων Α΄θμιας Εκπαίδευσης), Αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Ν.ΑΙΓΑΙΟ (Υπηρεσιακό Συμβούλιο Εκπ/κων Α΄θμιας Εκπαίδευσης), Μέλος ΝΟΔΕ ΝΔ Δωδ/σου, Γενικός γραμματέας ΝΟΔΕ ΝΔ Δωδ/σου.
Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ροδίων και μέλος δημαρχιακής επιτροπής. Αντιδήμαρχος Πολιτισμού –Αθλητισμού Δήμου Ροδίων, Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ακίνητης Περιουσίας Δήμου Ροδίων 2007-2010, Ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πόλεων με Μεσαιωνικά Κάστρα, Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ, Πρόεδρος Εφορευτικής Επιτροπής Δημόσιας Κρατικής Βιβλιοθήκης Ρόδου. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ρόδου, Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής, Μέλος Δ.Σ. Δημοτ. Οργαν. Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου 2011 -2014.

Μαρία Καραγιάννη του Ελευθερίου


Γεννήθηκε στη Ρόδο στις 19 Ιανουαρίου του 1964 από γονείς Αφαντενούς, τον Λευτέρη και την Κατίνα Πέρου. Έχει ένα αδελφό τον Τάσο Πέρο. Μεγάλωσε και κατοικεί στ’ Αφάντου. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Καραγιάννη, συνταξιούχο κι έχει μια μοναχοκόρη την Κατερίνα 29 χρονών που σήμερα είναι παντρεμένη με τον Κυριάκο Βαλσαμή και τους έχουν χαρίσει δύο εγγονούλες την Χριστίνα 8 χρόνων και την Μιχαέλα Ιωάννα 3 χρόνων.
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Οργανισμών και Επιχειρήσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, και έχει 2 μεταπτυχιακά διπλώματα από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου: το πρώτο έχει τίτλο «Πολιτικές, οικονομικές και διεθνείς σχέσεις στην Μεσόγειο», και το δεύτερο έχει τίτλο «Φύλο και νέα εκπαιδευτικά και εργασιακά περιβάλλοντα στην κοινωνία της πληροφορίας»
Μιλά άριστα την αγγλική γλώσσα και είναι κάτοχος του πτυχίου proficiency.
Από το 1999 μέχρι σήμερα έχει διατελέσει μέλος της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας δημοτικών και νομαρχιακών συμβουλίων. Έχει διατελέσει επίσης πρόεδρος, αντιπρόεδρος ή μέλος Οργανισμών, Εταιριών και Επιτροπών του Δήμου και της Νομαρχίας. Σήμερα είναι μέλος της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου.
Είναι μέλος αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων του δήμου Αφάντου και ιδρυτικό μέλος του ομίλου γκολφ Αφάντου. Είναι επίσης μέλος στις «γυναίκες χωρίς σύνορα».

Φεττάχ Χουσεΐν του Μεχμέτ


Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1983. Σπούδασε Λογιστής. Μιλάει Αγγλικά και Τουρκικά. Διατηρεί Λογιστικό – Φοροτεχνικό γραφείο. Είναι μέλος της Ένωσης Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ρόδου «ΕΛΦΕΕ».

Μπελντέκου Ζωή του Δημητρίου


Δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό χώρο από το 2014 έως σήμερα, με πανελλαδικές διακρίσεις σε όλα τα χρόνια της καριέρας της.
Μέλος στον Παγκόσμιο Οργανισμό MDRT (Million Dollar Round Table)“λέσχη επιτυχημένων ασφαλιστών” από το 2014. Σπουδές: Ingegnieria Edile -Architettura Universita degli Studi dell’Aquila-Italy, Νομική Σχολή University of Nicosia-Cyprus, Certified Sales Professional (CSP) Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Certified Project Management (CPM) Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πιστοποιητικό επιπέδου Α για την παροχή υπηρεσιών ασφαλιστικού συμβούλου-Τράπεζα της Ελλάδος, Πιστοποιητικό επιπέδου Δ για την πώληση ασφαλίσεων ζωής που συνδέονται με επενδύσεις-Τράπεζα της Ελλάδος Γλώσσες: Αγγλικά, Ιταλικά.

Νικόλαος Πούπουζας του Ιωάννη


Ο Νικόλαος Πούπουζας γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1969 και διαμένει μόνιμα στη Ρόδο από το 1996. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Περιφεράκη και έχουν δυο παιδιά. Είναι απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Προϊστάμενος Εσόδων-Κοινών Επιχειρήσεων του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) Ρόδου και Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου των Εργαζομένων του ΕΦΚΑ Δωδ/σου. Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος του Πολιτιστικού και φιλοσοφικού Συλλόγου ΕΠΤΑΣ, καθώς και του Συλλόγου Πελοποννησίων Ρόδου. Διετέλεσε Προϊστάμενος Μητρώου Ασφαλισμένων και Ανακεφαλαίωσης, Ελεγκτής επιχειρήσεων επί σειράν ετών, με άριστα αποτελέσματα.

Ιωάννης Καμπούρης του Διαγόρα


Ο Γιάννης Καμπούρης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1967. Γονείς του είναι ο Διαγόρας και η Ειρήνη Καμπούρη. Είναι παντρεμένος με την Σοφία Μαντικού και έχουν ένα γιο. Απόφοιτος του WEST MINSTER COLLEGE στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, THE ROYAL INSTITUTE OF PUBLIC HEALTH & HYGIENE στην Υγιεινή τροφίμων και διαχείριση τροφών. Διετέλεσε πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Ρόδου και πρόεδρος Βατίου.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *