Kate_Kenward_
Kate Kenward

Η Kate Kenward φεύγει από την AITO μετά από 10 χρόνια

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Η AITO (The Association of Independent Tour Operators)  αναζητά νέο executive director μετά την παραίτηση της Kate Kenward.

Ειδικότερα, η Kenward, ο οποία βρισκόταν στο τιμόνι της εταιρείας επί 10 χρόνια, θα φύγει στις 7 Μαρτίου του 2019.

Η ίδια δήλωσε:

«Έχω απολαύσει το χρόνο μου στην AITO, αλλά 10 χρόνια είναι πολύ χρόνος για να τον περάσω σε μια εταιρεία. Είναι καιρός να προχωρήσω σε νέες ευκαιρίες και προκλήσεις, χρησιμοποιώντας την εμπειρία, τις δεξιότητες και το δίκτυο που έχω συγκεντρώσει τα 30 χρόνια που βρισκόμουν στην τουριστική βιομηχανία.

Εκτός από το γεγονός ότι είμαι διευθύντρια του Συμβουλίου της AITO, έχω υπάρξει σε περισσότερες από 300 εταιρείες – ταξιδιωτικά πρακτορεία, ταξιδιωτικά γραφεία θυγατρικών και σε επιχειρήσεις.

Είναι ικανοποιητικό να βλέπουμε τις επιχειρήσεις μέλη της AITO να μεγαλώνουν και να ευημερούν, πολλές από τις οποίες έχουν αποκτηθεί ή συγχωνευτεί σε μεγαλύτερους οργανισμούς».

Η C & M Travel Recruitment και η Jayne Peirce Recruitment, θα ψάξουν για να βρουν έναν νέο αντικαταστάτη.

Η Kenward πρόσθεσε: «Ο ρόλος της AITO είναι συναρπαστικός και είμαι υπερήφανη, που έπαιξα το ρόλο μου στη δημιουργία μιας τέτοιας οργάνωσης. Είμαι πιστή στον ειδικό ταξιδιωτικό τομέα και αισθάνομαι, ότι το μέλλον της είναι και θα είναι σταθερό και φωτεινό».

Ο πρόεδρος της AITO, Ντερέκ Μουρ, δήλωσε: «Η Kate έχει οδηγήσει την AITO μέσα από δυσκολίες τα τελευταία 10 χρόνια, αντιμετωπίζοντας πολλές από τις προκλήσεις που η βιομηχανία ταξιδιών έχει αυτήν την εποχή».

ΠΗΓΗ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *