Η KAYAK “παίζει μπάλα” με την Newcastle United

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο γνωστός διεθνής ταξιδιωτικός ιστότοπος εύρεσης διακοπών KAYAK είναι ο νέος επίσημος χορηγός της Newcastle United για τη σεζόν της Premier League 2021/22, στη Βρετανία.

Οι παίκτες της  ομάδας θα φορούν την επωνυμία KAYAK στο μανίκι των εμφανίσεων για την επόμενη σεζόν.

Η στρατηγική συνεργασία σηματοδοτεί την πρώτη ποδοσφαιρική χορηγία για την KAYAK, καθώς επιδιώκει να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα και την δραστηριότητά της.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε την πρώτη μας ποδοσφαιρική συνεργασία με τη Newcastle United. Είναι τιμή συνεργαζόμαστε με την ομάδα και ανυπομονούμε να επεκτείνουμε την παρουσία μας μεταξύ των παικτών και των οπαδών τους παγκοσμίως”, δήλωσε ο Per Christiansen, VP EMEA Marketing.

Ο ταξιδιωτικός ιστότοπος εύρεσης διακοπών KAYAK ιδρύθηκε το 2004 και επιτρέπει στους ταξιδιώτες να συγκρίνουν τις τιμές σε πολλούς παρόχους υπηρεσιών σε μία πγή για πτήσεις, ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, τρένα και πακέτα διακοπών.

Ο Dale Aitchison, εμπορικός διευθυντής της Newcastle United, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που γινόμαστε η πρώτη ποδοσφαιρική συνεργασία της KAYAK και ξεκινάμε το ταξίδι μας μαζί».

Στέλιος Κ. Δεριζώτης

ksd PRIMAGEL
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *