Η KITON έρχεται στο Sani Resort, για την παγκόσμια πρώτη παρουσίαση των υφασμάτων του χειμώνα 21/22

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ένα Pop Up Event 5 ημερών μόδας , δημιουργικότητας και χειροποίητης γοητείας και ποιότητας με τη σφραγίδα του Sani Resort και του διάσημου οίκου ΚΙΤΟΝ είναι η σύμπραξη των δύο ισχυρών brands.  Ο περίφημος Ciro Palestra, master tailor της KITON θα βρίσκεται στο Sani Resort για πέντε ολόκληρες μέρες, για να παρουσιάσει σε παγκόσμια πρώτη τα υφάσματα του χειμώνα 2021/2022 ώστε το κοινό και οι επισκέπτες του πολυβραβευμένου θέρετρου να τον συμβουλευτούν για τις σύγχρονες τάσεις και να αποκτήσουν τα περίφημα ενδύματα ΚΙΤΟΝ sur mesure καθώς και τη ανδρική και γυναικεία συλλογή χειμώνα 2021/22 Ready to Wear.

To πενταήμερο pop up θα εξελιχθεί στο Fresco Wine Bar του ξενοδοχείου Sani Dunes από την Πέμπτη 26 Αυγούστου μέχρι και τη Δευτέρα 30 Αυγούστου. O χώρος του Fresco Bar διαμορφώθηκε σύμφωνα με την κομψότητα και την αισθητική που αρμόζει στην ΚΙΤΟΝ και στην ατμόσφαιρα του Sani Resort, με το  επιτελείο τής ΚΙΤΟΝ να βρίσκεται εκεί για να προσφέρει, όπως πάντα, εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες.

Ένα event μόδας για τους λάτρεις του μοναδικού, του χειροποίητου, του σπάνιου. Ένα ξεχωριστό βίωμα μόδας και δημιουργικότητας.

Sani Resort x Kiton

Pop-Up Boutique & Made to Measure Event:

Sani Dunes, Fresco Wine Bar, Sani Resort

Πέμπτη 26 Αυγούστου – Δευτέρα 30 Αυγούστου

 O Όμιλος Sani Resort/ Ikos Resorts

Ο Όμιλος Sani Resort/ Ikos Resorts, είναι ένας καινοτόμος, γρήγορα αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός Όμιλος. Μέσω των εμπορικών σημάτων του, SANI RESORT & ΙΚΟS RESORTS, o Όμιλος λειτουργεί 9 μοναδικά, ιδιόκτητα resorts στη Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω, τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων resort πολυτελείας στον κόσμο. Ο Όμιλος αναπτύσσει τα παραπάνω εμπορικά σήματα στην Ελλάδα μέσω της LBRI, η οποία ιδρύθηκε το 2016, με έδρα το Λουξεμβούργο. Τη διοίκηση της LBRI ασκούν ως co-managing partners οι κκ. Σταύρος Ανδρεάδης, Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και Mathieu Guillemin με κύριους μετόχους τους Σταύρο και Ανδρέα Ανδρεάδη, Mathieu Guillemin, Oaktree Capital Management LP, Goldman Sachs Asset Management, Hermes GPE και επενδυτικά κεφάλαια.

Στόχος του Oμίλου Sani Resort/ Ikos Resorts μέσω της LBRI, είναι η επέκταση της Ikos Resorts σε υψηλού προφίλ τοποθεσίες στην Ελλάδα, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική κοινωνία και τηρώντας τις δεσμεύσεις του ομίλου για ξενοδοχειακές μονάδες που χαρακτηρίζονται από σεβασμό στο περιβάλλον, κατανάλωση τοπικών προϊόντων και δημιουργία μεγάλου αριθμού θέσεων απασχόλησης, καθώς συνεχίζει να ηγείται της κατηγορίας του. Παράλληλα, ο Όμιλος υλοποιεί ένα φιλόδοξο αναπτυξιακό πρόγραμμα ανάπτυξης του εμπορικού σήματος IKOS στην Ιβηρική Χερσόνησο, με το νέο IKOS ANDALUSIA, το δέκατο ιδιόκτητο ξενοδοχειακό συγκρότημα και το πρώτο εκτός ελληνικών συνόρων για τον Όμιλο, το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάϊο του 2021 στην Marbella/ Estepona της Ισπανίας.

ksd
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *