Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για την Τυνησία

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για την Τυνησία

0
tynisia

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας TravelSupermarket αναφέρει αύξηση 55% στο ενδιαφέρον των καταναλωτών για διακοπές στην Τυνησία, καθώς ο Thomas Cook επαναφέρει τις πτήσεις προς τη βόρεια αφρικανική χώρα.

Το ενδιαφέρον ζωντάνεψε μετά την είδηση ότι ο Thomas Cook «επαναφέρει» τους Βρετανούς τουρίστες στον προορισμό αυτό για πρώτη φορά μετά την τρομοκρατική ενέργεια στο Sousse τον Ιούνιο του 2015 που κόστισε τη ζωή σε 30 Βρετανούς παραθεριστές.

Ο Thomas Cook επανήλθε χθες (Τρίτη) με πτήσεις από το Μάντσεστερ και το Μπέρμιγχαμ και ακολουθεί το αεροδρόμιο του Γκατούϊκ σήμερα.

Η εταιρεία έχει μέχρι στιγμής 15.000 κρατήσεις μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ενώ η TUI πρόκειται να επιστρέψει στην Τυνησία με πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο.

Εκπρόσωπος της TravelSupermarket δήλωσε: «Αν και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι η Τυνησία να “ξαναδεί” τους αριθμούς επισκεπτών που είχε το 2015, είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τους Βρετανούς παραθεριστές και η αύξηση των αναζητήσεων που βλέπουμε δείχνει σαφή επιθυμία για επιστροφή στη χώρα.

«Τα επίπεδα ασφάλειας έχουν αυξηθεί στον προορισμό, ωστόσο, όπως και οπουδήποτε αλλού, οι παραθεριστές θα πρέπει πάντα να παρακολουθούν προσεκτικά τις υποδείξεις του Υπουργείου Εξωτερικών, τόσο πριν από την κράτηση όσο και πριν από το ταξίδι τους στο εξωτερικό».

ΠΗΓΗ

ΜΕΣΩwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ