Κοσμοσυρροή στην 13η HORECA

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότεροι από 100.000 επαγγελματίες από τον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης έχουν ήδη επισκεφτεί τη 13η HORECA 2018 κατά τις τρεις ημέρες της λειτουργίας της!

Το απόλυτο εκθεσιακό event για τη Φιλοξενία και τον ευρύτερο επισιτιστικό κλάδο καταφέρνει για άλλη μια χρονιά να καταρρίπτει τα δικά του υψηλότατα ρεκόρ επισκεψιμότητας. Ήδη, το άθροισμα των επιχειρηματιών που πέρασαν τις πύλες της HORECA 2018 μέχρι και το κλείσιμο της τρίτης ημέρας εμφανίζεται σημαντικά αυξημένο σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό τριήμερο της διοργάνωσης!

Από την Περιφέρεια το 63% των επισκεπτών τις 3 πρώτες μέρες

Horeca 2018 -Kοσμοσυρροή ποιοτικών επισκεπτώνΠέρα από ποσοτική, η αύξηση των επισκεπτών της HORECA 2018 έχει και απίστευτα ποιοτικά χαρακτηριστικά, καθώς μέχρι στιγμής, από την επεξεργασία των στοιχείων της διοργανώτριας, προκύπτει πως το 63% των επισκεπτών προέρχεται από την Περιφέρεια. Παράλληλα, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως στο σύνολο των επισκεπτών ο ξενοδοχειακός κλάδος εκπροσωπήθηκε, με ποσοστό 29%. Κοινή ομολογία όλων των εκθετών της 13ης HORECA είναι πως τις 3 πρώτες μέρες της έκθεσης οι επισκέπτες ήταν αποκλειστικά επαγγελματίες που ενδιαφέρονταν να προχωρήσουν σε εμπορικές συμφωνίες.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *