Στιγμιότυπο από τη βράβευση του ξενοδοχείου Grand Blue, στα βραβεία World Luxury Hotel Awards.

KOULLIAS HOTELS: Νέες διεθνείς διακρίσεις στα World Luxury Hotel Awards

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Οι εμπειρίες των πελατών, επιβράβευσαν και ανέδειξαν παγκοσμίως το ξενοδοχείο Grand Blue του ομίλου KOULLIAS HOTELS, πριν λίγες ημέρες, στα βραβεία World Luxury Hotel Awards, στο Arctic Tree House Hotel, της Φινλανδίας.

Το Grand Blue έλαβε δύο παγκόσμια βραβεία, τα LUXURY ALL INCLUSICVE RETREAT και LUXURY SCENIC VIEW HOTEL, με τα οποία αναγνωρίζεται η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και η εμπειρία της φιλοξενίας, που περιλαμβάνουν πολύτιμα αγαθά του τόπου και γνωρίζουν στον επισκέπτη τις αξίες του προορισμού.

Τα δύο παγκόσμια βραβεία παρέλαβαν η γενική διευθύντρια του ομίλου KOULLIAS HOTELS, κυρία Ελένη Μπάση και η διευθύντρια του ξενοδοχείου Grand Blue Hotel, κυρία Χριστίνα Παπαθωμά, οι οποίες, σε συνέντευξη που ακολούθησε στα διεθνή μέσα, αφιέρωσαν τα βραβεία στο προσωπικό του ξενοδοχείου για τη διαρκή δέσμευση στην αριστεία της φιλοξενίας.

Τα τελευταία χρόνια, ο πρόεδρος του ομίλου, κ. Βασίλης Κουλλιάς, με την ομάδα της διοίκησης, καθοδηγεί τον όμιλο με ανθρωποκεντρικούς στόχους και όραμα την αυθεντική φιλοξενία, μέσα από σειρά αξιών της KOULLIAS HOTELS, που εκφράζουν διαχρονικές αξίες της Κω, όπως είναι αυτές του μεγάλου φιλοσόφου και πατέρα της Ιατρικής, Ιπποκράτη.

Υπενθυμίζεται πως τα World Luxury Hotel Awards επιβραβεύουν, μεταξύ άλλων, το brand, την τοποθεσία, την πολυτέλεια, την κομψότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών, τα οποία αναδεικνύονται μέσα από την αφοσίωση και την επίπονη προσπάθεια που καταβάλλει το προσωπικό και η διοίκηση των ξενοδοχείων.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *