Κρατήστε το δωμάτιο που θέλετε με επιπλέον 30 ευρώ!!!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Οι Γερμανοί παραθεριστές μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για το προτιμώμενο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έχουν επιλέξει, με μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, από τους tour operators Thomas Cook Signature, Neckermann Reisen και Öger Tours.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το δωμάτιό τους έξι ημέρες πριν από την αναχώρηση με επιπλέον χρέωση € 30 ανά δωμάτιο. Η νέα προσφορά προσφέρεται σε 30 επιλεγμένα ξενοδοχεία και θα πρέπει να είναι διαθέσιμη σε περίπου 300 ξενοδοχεία, μέχρι το Καλοκαίρι του 2018.
Οι πελάτες που έχουν κράτηση, σε ένα από τα συμμετέχοντα ξενοδοχεία θα λάβουν ένα e-mail έξι ημέρες πριν από την αναχώρηση,  και θα μπορούν βλέποντας τον χάρτη διάταξη του ξενοδοχείου, να επιλέξουν το δωμάτιό τους. Ακολούθως, θα λάβουν ένα e-mail επιβεβαίωσης και θα πληρώσουν την χρέωση απευθείας στο ξενοδοχείο.

“Είμαστε ο πρώτος τουριστικός πράκτορας που προσφέρει αυτή την πρωτοποριακή πρόσθετη υπηρεσία και είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή θα γίνει αποδεκτή, από τους πελάτες μας”, δήλωσε η αρμόδια του Thomas Cook, Stefanie Berk. Και συμπλήρωσε: “Οι πελάτες μας όλο και περισσότερο έχουν την ανάγκη να οργανώνουν τις διακοπές τους, όσο το δυνατόν πιο εξατομικευμένα. Η επέκταση του φάσματος των ατομικών μας υπηρεσιών βρίσκεται επομένως στο επίκεντρο της στρατηγικής μας για τα προϊόντα. Το “δωμάτιό μου” είναι ένα ακόμη λογικό βήμα στο δρόμο για μια “εξατομικευμένη κράτηση. “

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *