Κρουαζιέρα: 5 λόγοι υπεροχής

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο Οκτώβριος είναι Μήνας Κρουαζιέρας και με την ευκαιρία, η Cruise Lines International Association (CLIA) το γιορτάζει, υπογραμμίζοντας τα πλεονεκτήματα της κρουαζιέρας έναντι των ταξιδιιών στην ξηρά.
Από την ευκολία του ταξιδιού ως τη βέλτιστη απόδοση της εμπειρίας, η κρουαζιέρα υπερέχει έναντι του χερσαίου ταξιδιού οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Σύμφωνα με έκθεση του κλάδου, η κρουαζιέρα ξεπερνά το χερσαίο ταξίδι αναψυχής κατά 22% στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Cindy D’Aoust
Cindy D’Aoust

«Οι ταξιδιώτες κρουαζιέρας γνωρίζουν ότι η πλεύση δίνει την ευκαιρία να προσαρμόσει κανείς τις διακοπές του έτσι όπως τις θέλει και να δημιουργήσει το ταξίδι των ονείρων του”, δηλώνει η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της CLIA, Cindy D’Aoust. «Τα οφέλη του ταξιδιού κρουαζιέρας έναντι του χερσαίου ταξιδιού είναι πολλαπλά και η βιομηχανία της κρουαζιέρας έχει τη χαρά να τα μοιραστεί με τους ταξιδιώτες εν όψει του Μήνα Κρουαζιέρας”.

Αυτά είναι τα 5 βασικά πλεονεκτήματα της κρουαζιέρας:

  • Άνετο ταξίδι: Ο τομέας της κρουαζιέρας επεκτείνει συνεχώς τη διαθεσιμότητα των λιμανιών, τόσο σε εσωτερικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, πράγμα που σημαίνει ότι οι ταξιδιώτες δεν είχαν ποτέ τόσο μεγάλη πρόσβαση σε ένα κρουαζιερόπλοιο, ενώ πολλά κρουαζιερόπλοια βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο από τις μεγάλες πόλεις. Η κρουαζιέρα διεθνούς επιπέδου προσφέρει στους ταξιδιώτες μια λιγότερο αποτρεπττική ευκαιρία να δοκιμάσουν διαφορετικούς προορισμούς, αίροντας τις ανησυχίες σχετικά με την αντιμετώπιση των ξένων αεροδρομίων, ξενοδοχείων και μετακινήσεων. Η κρουαζιέρα δίνει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να δουν, να κάνουν και να βιώσουν την εμπειρία σπουδαίων πραγμάτων από όλο τον κόσμο, με όσο μικρές ή μεγάλες αποσκευές επιθυμούν για το ταξίδι τους, ενώ η βαλίτσα τους θα χρειαστεί να αδειάσει μόνο μία φορά.
  • cruise-indideΜια κρουαζιέρα για κάθε ταξιδιώτη: Οι διακοπές με κρουαζιερόπλοιο δίνουν τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να δημιουργήσουν ένα ταξίδι που είναι πλήρως προσαρμοσμένο στα γούστα και τις προτιμήσεις τους. Μια κρουαζιέρα μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε είδους ταξιδιώτη, είτε κάποιος θέλει να χαλαρώνει με ένα πολυτελές μασάζ κάθε πρωί, είτε θέλει να τριγυρίζει μέσα στο πλοίο. Από μαθήματα γιόγκα για τα παιδιά μέχρι γευσιγνωσία μπύρας για τους ενήλικες, οι ταξιδιώτες όλων των ηλικιών δεν χρειάζεται να ανησυχούν μήπως βαρεθούν όσο θα βρίσκονται εν πλω.
  • cruiseΠοικίλοι προορισμοί: Είτε στους ωκεανούς, είτε στα ποτάμια, οι κρουαζιέρες δίνουν τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να δουν εξωτικούς και μοναδικούς προορισμούς. Οι κρουαζιέρες στον ωκεανό προσφέρονται για μακρινά ταξίδια σε όλο τον κόσμο, ενώ οι κορυαζιέρες στα ποτάμια δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψει κανείς πιο οικεία μέρη. Και στις δύο περιπτώσεις, οι κρουαζιέρες προσφέρουν την ευκαιρία να ταξιδέψεις στα πέρατα της Γης και να τα δεις όλα σε ένα μόνο ταξίδι.
  • Οι ειδικοί σε ετοιμότητα: Ένας πιστοποιημένος ταξιδιωτικός πράκτορας κρουαζιέρας βοηθά τους ταξιδιώτες να συμμετάσχουν σε έναν σχεδόν hands-free προγραμματισμό των διακοπών τους, ενώ είναι διαθέσιμος να απαντήσει σε ερωτήσεις ακόμα και μετά την επιβίβασή τους στο πλοίο. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες μπορούν να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες να μεγιστοποιήσουν τα χρήματα που διαθέτουν, να προσαρμόσουν τις δραστηριότητες στις προτιμήσεις του καθενός ξεχωριστά και να βοηθήσουν στην αναζήτηση των καλύτερων εκδρομών.
  • clia_Καλύτερη απόδοση εμπειρίας: Οι κρουαζιέρες ανοίγουν στους ταξιδιώτες ένα παράθυρο στον κόσμο, στα πλαίσια του προϋπολογισμού τους για τις διακοπές τους. Αντί να ανησυχούν για τα έξοδα των ναύλων, των ξενοδοχείων, των μετακινήσεων, των γευμάτων και της διασκέδασης, οι ταξιδιώτες που επιλέγουν την κρουαζιέρα πληρώνουν ένα ενιαίο τέλος και ξενοιάζουν.
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *