Κρουαζιέρες σε ελληνικά νησιά «πουλάει» η Norwegian Cruise Line

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τα ελληνικά νησιά περιλαμβάνει η Norwegian Cruise Line στις κρουαζιέρες της που προγραμματίζει για το 2017, με αφετηρία το Ην. Βασίλειο προς ευρωπαϊκούς προορισμούς και τη Μεσόγειο.
Στο πλαίσιο του προγραμματισμού της, η Norwegian, σχεδιάζει το Norwegian Star, το καλοκαίρι του 2017, να εκτελεί κρουαζιέρες από τη Βενετία προς τα ελληνικά νησιά και την Τουρκία.
Συγκεκριμένα, από τις 16 Απριλίου έως τις 22 Οκτωβρίου, το Norwegian Star θα προσφέρει κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων στα ελληνικά νησιά και την Αδριατική με αφετηρία τη Βενετία.
Το Norwegian Jade, ένα από τα τέσσερα πλοία της εταιρίας που ανήκει στην Jewel-class, θα αποπλεύσει από το Σαουθάμπτον, προσφέροντας κρουαζιέρες στη Δυτική Ευρώπη και στα νορβηγικά φιόρδ, καθώς και δύο μίνι κρουαζιέρες στα καλύτερα, ευρωπαϊκά σημεία, κατά την περίοδο από τις 12 μέχρι τις 20 Ιουνίου και από τις 7 Αυγούστου έως τις 16 Οκτωβρίου.
Ταυτόχρονα, το Norwegian Getaway, το δεύτερο νεότερο πλοίο του στόλου της Norwegian Cruise Line, θα επιστρέψει στην Ευρώπη, για πρώτη φορά από το 2014, προσφέροντας κρουαζιέρες οκτώ ή εννιά διανυκτερεύσεων στις πρωτεύουσες της Βαλτικής, από την Κοπεγχάγη.
Τρία άλλα πλοία, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατα ανακαινισμένου Norwegian Epic θα προσφέρουν επταήμερες κρουαζιέρες στη δυτική Μεσόγειο, αποπλέοντας από τη Βαρκελώνη, τη Ρώμη ή τη Μασσαλία και το Norwegian Spirit θα ταξιδεύει από τη Βαρκελώνη στη Βενετία.
Τα νέα δρομολόγια θα αρχίσουν να πωλούνται στα μέσα του επόμενου μήνα.
Η Norwegian Cruise Line έχει επίσης ανακοινώσει την ανακαίνιση επτά από τα πλοία της, μετά τις αναβαθμίσεις του Norwegian Gem και του Norwegian Epic. Η ανακαίνιση του Pride of America και του Norwegian Sun τοποθετούνται χρονικά στην άνοιξη, το Norwegian Dawn θα ακολουθήσει το καλοκαίρι, το Norwegian Spirit, το Sky and Pearl τον χειμώνα του 2017 και το Norwegian Jade την άνοιξη του 2017.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *