Κρουαζιέρα: Ο κλάδος χρειάζεται χρόνο και προσπάθειες για να ανακάμψει

ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Χρόνο και προσπάθειες για να ανακάμψουν χρειάζονται οι κρουαζιέρες σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Carnival Corporation, Micky Arison σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα.

Ο όμιλος Carnival Corporation αποτελεί έναν “γίγαντα” στο χώρο της Κρουαζιέρας, καθώς  είναι ιδιοκτήτης των εταιριών Carnival Cruise Line, Cunard, P&O Cruises, Princess Cruises, Seabourn και  Holland America Line.

Πιο συγκεκριμένα στη συνέντευξή του αναφέρει: “Βρίσκομαι στον κλάδο εδώ και 50 χρόνια. Πρόκειται για μια δύσκολη στιγμή για τις εταιρίες κρουαζιέρων και για τα ταξιδιωτικά πρακτορεία. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε και τότε θα επαναφέρουμε τον κλάδο στο σημείο που βρισκόταν πριν την κρίση.

Τα πράγματα δε θα είναι εύκολα. Θα χρειαστεί χρόνος και προσπάθεια, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι μέσω της συνεργασίας θα ανταπεξέλθουμε και θα προσφέρουμε καλύτερες διακοπές σε εκατομμύρια τουριστών”.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε όλη τη συνέντευξη του Micky Arison:

Micky Arison's Message to Travel Advisors

Had the great honor and pleasure to sit down with the Chairman of Carnival Corporation, Micky Arison. Micky has been in the cruise industry for a long time and has weathered many ups and downs. Check out what he had to say to our travel agent community and watch until the very end for his thoughts on my "Travel Agents Rock!" tattoo!

Posted by Adolfo Perez on Thursday, 19 March 2020

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *