Κρουαζιέρες στη Μεσόγειο όλο το χρόνο για το Celebrity Infinity από τη χειμερινή σεζόν 2023-24 | Ανάμεσα στους προορισμούς και η Ελλάδα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δυναμική παρουσία στη Μεσόγειο θα έχει η Celebrity Cruises τη χειμερινή περίοδο 2023-2024, με το Celebrity Infinity να εκτελεί κρουαζιέρες στην περιοχή, σε μία σειρά από προορισμούς, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, από το φθινόπωρο του 2023 έως την άνοιξη του επόμενου έτους.

Η χειμερινή σεζόν θα ξεκινήσει με δρομολόγια εννέα και δέκα  διανυκτερεύσεων από τη Βαρκελώνη και τη Λισαβόνα, με επισκέψεις σε προορισμούς όπως η Πάλμα στη Μαγιόρκα και η Σεβίλλη.

Από τον Οκτώβριο του 2023 έως τον Ιανουάριο του 2024, το κρουαζιερόπλοιο θα έχει έδρα στη Βαρκελώνη και θα προσφέρει δρομολόγια 11 και 12 διανυκτερεύσεων σε προορισμούς όπως τα Κανάρια Νησιά και το Μαρόκο.

Θα είναι οι πρώτες προσεγγίσεις της εταιρίας στο Μαρόκο από το 2008 και οι επιβάτες θα μπορούν να επισκεφθούν την Ταγγέρη και την Καζαμπλάνκα.

Τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2024, το Infinity θα έχει έδρα στην Ελλάδα, προσφέροντας κρουαζιέρες 10 και 11 διανυκτερεύσεων σε ελληνικούς προορισμούς και την Αίγυπτο, προσφέροντας την δυνατότητα στους επιβάτες να μπορούν να επισκεφθούν μερικά από τα πιο διάσημα, ιστορικά αξιοθέατα του κόσμου, όπως η Ακρόπολη, στην Αθήνα και η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας και το Κάιρο  στην Αίγυπτο.

Τα ταξίδια θα περιλαμβάνουν επίσης διανυκτερεύσεις στην Αθήνα, στη Μάλαγα της Ισπανίας, στο Πόρτο της Πορτογαλίας, στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και στην Ιερουσαλήμ (Ισραήλ).

Μιλώντας για το πρώτο χειμερινό πρόγραμμα της εταιρίας στη Μεσόγειο, η Lisa Lutoff-Perlo, πρόεδρος και επικεφαλής της Celebrity Cruises, είπε: Με αυτές τις νέες κρουαζιέρες 2023-2024, θα συνεχίσουμε να ξανά-συστήνουμε τους επισκέπτες μας στον κόσμο, με δρομολόγια που τους συνδέουν ξανά με πολιτισμούς και εμπειρίες που θα έχουν διάρκεια μια ολόκληρη ζωή”.

Η Celebrity Cruises διαθέτει στόλο 14 βραβευμένων πλοίων που επαναπροσδιορίζουν τα πολυτελή ταξίδια κρουαζιέρας. Ποικιλία επιλογών σε εστιατόρια, σπα και ψυχαγωγικές εμπειρίες συμπληρώνονται από τη ζεστή, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

Η Celebrity Cruises είναι μία από τις πέντε επωνυμίες κρουαζιέρας που βρίσκονται κάτω από την “ομπρέλα” της Royal Caribbean Group.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *